توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اندازه گیری برخی فاکتورهای شیمیایی و عناصر کمیاب و عمده در چهار نوع نان مسطح و حجیم با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری برخی فاکتورهای شیمیایی و عناصر کمیاب و عمده در چهار نوع نان مسطح و حجیم با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری برخی فاکتورهای شیمیایی و عناصر کمیاب و عمده در چهار نوع نان مسطح و حجیم با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری برخی فاکتورهای شیمیایی و عناصر کمیاب و عمده در چهار نوع نان مسطح و حجیم با word :



تعداد صفحات:9
چکیده:
دراین پژوهش چهارنوع نان لواش /سنگک باگت و تست برای تعیین مقادیررطوبت خاکستر پروتئین و پنج عنصرکلسیم سدیم آهن و روی و مس مورد انالیز قرارگرفتند تحقیق دریک بازه زمانی 2ماهه ازنانوایی های شهرارومیه بصورت تصادفی ازموقعیت های جغرافیایی مختلف انجام گرفت براساس نتایج این تحقیق نان لواش باکمترین مقداررطوبت 14/35درصد تفاوت معنی داری باسه نوع دیگر داشته p<0/05 و نانهای سنگک و تست دارای بیشترین میزان رطوبت بودند که خود تفاوت معنی داری باهم داشتند همچنین میزان خاکستر نانهای لواش و سنگک بالاتر بوده به ترتیب 2/77و 2/24درصد که تفاوت معنی داری با مقادیر خاکستر موجود درنانهای باگت و تست داشتند p<0/05درمورد پروتئین بالاترین مقدارمربوط به نان تست 11/01 درصد بود که البته تفاوت معنی داری با سه نوع دیگر نداشت درباره مقادیر موادمعدنی که اندازه گیری آنها بروش اسپکتروفتومتری انجام گرفت درهمه انواع نان غلظت عناصرازنظر کمی بترتیب عبارت بود ازسدیم کلسیم اهن مس و روی این فاکتورها برای نان لواش که درتمامی موراد میزان موادمعدنی آن بالاتر ازسایر نان ها بود بترتیب عبارت بود از1378/24و207/62و70/07و4/17و2/65میکروگرم برگرم وزن خشک نان باتوجه به نتایج حاصل ازاندازه گیری فاکتورهای مورد تحقیق بنظر می رسد که نانهای نازک و مسطح صرفنظر ازمیزان نمک زیاد تامین کننده بخش مهمی ازپروتئین و مواد معدنی مهم موردنیاز افراد میباشند که درواقع مصرف روزانه نان دروعده های مختلف میتواند کمبود حاصل ازمقادیر این عناصرمغذی را دررژیم غذایی جبران کند

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky