توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر 1- متیل سیكلوپروپن و تیمار گرمایی بر كیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria ananassa cv. Selva) با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر 1- متیل سیكلوپروپن و تیمار گرمایی بر كیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria ananassa cv. Selva) با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر 1- متیل سیكلوپروپن و تیمار گرمایی بر كیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria ananassa cv. Selva) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر 1- متیل سیكلوپروپن و تیمار گرمایی بر كیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria ananassa cv. Selva) با word :

مقاله بررسی اثر 1- متیل سیكلوپروپن و تیمار گرمایی بر كیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria ananassa cv. Selva) با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1388 در مجله علوم باغبانی ایران (علوم كشاوری ایران) از صفحه 29 تا 36 منتشر شده است.
نام: بررسی اثر 1- متیل سیكلوپروپن و تیمار گرمایی بر كیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria ananassa cv. Selva)
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تیمار گرمایی
مقاله متیل سیکلوپروین
مقاله توت فرنگی
مقاله انبارمانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق به منظور مطالعه اثرات تیمارهوای گرم و 1- متیل سیكلوپروپن به تنهایی و در تركیب با یكدیگر بر كیفیت و انبارمانی میوه توت فرنگی صورت گرفت. آزمایش بر پایه فاكتوریل در قالب طرح كاملا تصادفی در 3 تكرار انجام شد.
تیمارها شامل تیمار گرمایی در دو سطح (دمای اتاق و 45oC به مدت 3 ساعت) و 1- متیل سیكلوپروپن در 2 سطح (0 و 1 میكرولیتر در لیتر) بودند. نمونه های موجود در هر تیمار در سردخانه با دمای صفر تا دو درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 90% برای مدت 20 روز قرار گرفتند. نمونه ها در روزهای0 ، 5، 10، 15و 20 روز از سردخانه خارج و برای ایجاد شرایط مشابه خرده فروشی 24 ساعت در دمای اتاق 25 oC و رطوبت نسبی 70%) نگهداری شدند.
نتایج آزمایش ها نشان داد كه استفاده از تیمار گرمایی به تنهایی اثر معنی داری روی درصد كاهش وزن، درخشندگی میوه و شاخص رنگی a* نداشته ولی باعث حفظ سفتی بافت میوه و جلوگیری از پوسیدگی گردید.
كاربرد 1- متیل سیكلوپروپن باعث جلوگیری از توسعه رنگ قرمز میوه (شاخص (a*، حفظ سفتی میوه شده اما موجب افزایش پوسیدگی گردید. تفاوت معنی داری از نظر درصد كاهش وزن، درخشندگی میوه، TA و TSS میان میوه های تیمار شده و شاهد مشاهده نشد. تیمار گرمایی و 1- متیل سیكلوپروپن هیچكدام تاثیری در میزان ویتامین ث در دوره انبارمانی نداشته اند. اثر تركیبی این دو تیمار باعث جلوگیری از كاهش وزن، كاهش درخشندگی میوه و حفظ سفتی بافت میوه شد اما در جلوگیری از پوسیدگی موثر نبود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky