توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی اثرسطوح شوری بررشدوغلظت عناصرپرمصرف ذرت علوفه ای در word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرسطوح شوری بررشدوغلظت عناصرپرمصرف ذرت علوفه ای در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرسطوح شوری بررشدوغلظت عناصرپرمصرف ذرت علوفه ای در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرسطوح شوری بررشدوغلظت عناصرپرمصرف ذرت علوفه ای در word :

تعداد صفحات:9

چکیده:

به منظوربررسی اثرمتقابل سطوح شوری بررشدوزن خشک و ترکیب شیمیایی عناصرپرمصرف درذرت علوفه ای ازمایشی درگلخانه ای تحقیقاتی صورت گرفت ازمایش بصورت کاملا تصادفی درسه تکرار انجام شد و فاکتورهای ازمایش شامل سه سطح شوری 2آب معمولی و 4و6 دسی زیمنس برسانتیمتر می باشد پس ازکاشت تیمارهای شوری اعمال گردیدند و مراقبت های لازم تا انتهای ازمایش صورت گرفت صفات مورد اندازه گیری شامل ارتفاع بوته وزن خشک عناصرسدیم پتاسیم کلسیم و فسفرمی باشد پس ازبرداشت ذرت دراون خشک بصورت خردشده درامده و صفات مذکور اندازه گیری شد نتایج ازمایش نشان دهنده کاهش معن یدارارتفاع بوته وزن خشک و غلظت پتاسیم و افزایش معنی دارغلظت سدیم کلسیم و فسفرگیاه می باشد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky