مقاله ارزیابی اثرسطوح شوری بررشدوغلظت عناصرپرمصرف ذرت علوفه ای در word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی اثرسطوح شوری بررشدوغلظت عناصرپرمصرف ذرت علوفه ای در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرسطوح شوری بررشدوغلظت عناصرپرمصرف ذرت علوفه ای در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:9
چکیده:
به منظوربررسی اثرمتقابل سطوح شوری بررشدوزن خشک و ترکیب شیمیایی عناصرپرمصرف درذرت علوفه ای ازمایشی درگلخانه ای تحقیقاتی صورت گرفت ازمایش بصورت کاملا تصادفی درسه تکرار انجام شد و فاکتورهای ازمایش شامل سه سطح شوری 2آب معمولی و 4و6 دسی زیمنس برسانتیمتر می باشد پس ازکاشت تیمارهای شوری اعمال گردیدند و مراقبت های لازم تا انتهای ازمایش صورت گرفت صفات مورد اندازه گیری شامل ارتفاع بوته وزن خشک عناصرسدیم پتاسیم کلسیم و فسفرمی باشد پس ازبرداشت ذرت دراون خشک بصورت خردشده درامده و صفات مذکور اندازه گیری شد نتایج ازمایش نشان دهنده کاهش معن یدارارتفاع بوته وزن خشک و غلظت پتاسیم و افزایش معنی دارغلظت سدیم کلسیم و فسفرگیاه می باشد
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0