توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تلفیق متغیرهای اقلیم، معماری و علوم دامی در بررسی ویژگیهای عمق زمین در طراحی و ساخت مرغداری زیرزمینی در word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تلفیق متغیرهای اقلیم، معماری و علوم دامی در بررسی ویژگیهای عمق زمین در طراحی و ساخت مرغداری زیرزمینی در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تلفیق متغیرهای اقلیم، معماری و علوم دامی در بررسی ویژگیهای عمق زمین در طراحی و ساخت مرغداری زیرزمینی در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تلفیق متغیرهای اقلیم، معماری و علوم دامی در بررسی ویژگیهای عمق زمین در طراحی و ساخت مرغداری زیرزمینی در word :



تعداد صفحات:13
چکیده:
با اشاره به اینکه از دیرباز ایرانیان نخستین سازندگان سازه های زیرزمینی بشمار می آیند، لذا ایده مرغداری زیرزمینی (ایراناگ) شکل گرفت. در ایراناگ مرغداران می توانند با حفر زمین به عمق 4-3 متر، دمای مطلوب 25-20 درجه را در گرمترین و سرترین فصول سال برای پرورش طیور فراهم نمایند (دمای آسایش طیور). ایراناگ با توجه به افزایش قیمت سوخت، سبب صرفه جویی 80-70 درصدی سوخت می گردد. این عایق قطور، یعنی چندین متر خاک، مانع از رسوخ گرمای سوزان تابستان و سرمای خشک زمستان به سالن پرورش طیور می شود. با احتساب هزینه نمای سالن، هزینه نمای مرغداری به صفر تقلیل می یابد. طبیعتاً این سازه، به دلیل جای گرفتن در عمق خاک بسیار مستحکم است، سیل، طوفان و بویژه زلزله قادر نیستند آسیبی به آن برسانند. بعلاوه، اصلی ترین معضل مرغدارانف یعنی ورود پرندگان بیگانه به مرغداری و سرایت بیماریها به سالن، برطرف می گردد. و موجودات بیگانه امکان دسترسی به طیور و خوراک آنها راندارند. تهویه های زیرزمینی (مبدلهای حرارتی) ایراناگ، نه تنها باعث تهویه هوای سالن می شوند، بلکه باعث تعدیل هوای ورودی به سالن در فصول مختلف سال نیز خواهند گردید. ضمن اینکه می توان از مزایای بادگیرها استفاده نمود. نظر به اینکه، بیشترین اتلاف انرژی از قسمت سقف سالن انجام می شود، لذا با استفاده از پخش نمودن خاک روی بام، این اتلاف به کمترین میزان ممکن خواهد رسید. در ارتباط با مصالح استفاده شده در سازه مرغداری زیرزمینی (ایراناگ) بایستی به جنس دیوارهای جانبی آن که متشکل از بلوکه و دیوار حایل می باشد اشاره نمود. همچنین نوع سقف ایراناگ، سقف بدون شیب (تخت) با مصالح بلوکه و بتون می باشد. سقف بخشهای دیگر از جمله انبار خوراک، بخش آسیاب و میکسر و سرویسهای بهداشتی از نوع زاویه دار (شیروانی) در نظر گرفته شده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky