توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله پروتئین ها به عنوان اجزای غذایی فراسودمند در تولید اسنک ها در word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پروتئین ها به عنوان اجزای غذایی فراسودمند در تولید اسنک ها در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پروتئین ها به عنوان اجزای غذایی فراسودمند در تولید اسنک ها در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پروتئین ها به عنوان اجزای غذایی فراسودمند در تولید اسنک ها در word :



تعداد صفحات:9
چکیده:
استفاده از پروتئین ها به عنوان اجزای غذایی فراسودمند در تولید اسنک های خوراکی، و با هدف ارتقاء ارزش تغذیه ای آن ها و با توجه به تنوع بالای اسنک ها و مصرف زیاد آنها در سنین مختلف (یه ویژه کودکان)، مورد توجه قرار گرفته است. در این مقاله مروری (مطابق تحقیقات صورت گرفته)، ضمن اشاره به اثرات سلامت بخش برخی از منابع پروتئینی، کاربرد آن ها به عنوان یک جزء غذایی در فرمولاسیون تولید اسنک مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج حاصل از تحقیقات نشان داده که می توان با افزودن پروتئین های خوراکی مانند پروتئین های با منشأ گیاهی(غلات و حبوبات) و حیوانی(ایزوله پروتئین ماهی وپروتئین آب پنیر) به اسنک ها، ضمن بهبود خواص عملکردی آن ها، از خواص تغذیه ای و سلامتی بخش این پروتئین ها نیز در تولید اسنک ها بهره برد و در نهایت کیفیت تغذیه ای آن ها را ارتقاء داد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky