توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی و هیدرودینامیکی میوه گوجه سبز با pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی و هیدرودینامیکی میوه گوجه سبز با pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی و هیدرودینامیکی میوه گوجه سبز با pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین برخی خواص فیزیکی و هیدرودینامیکی میوه گوجه سبز با pdf :



تعداد صفحات:8
چکیده:
هدف: اطلاعاتی در زمینه مشخصه های فیزیکی محصولات کشاورزی می تواند در طراحی ماشین های مورد نیاز در عملیات برداشت و پس از برداشت مفید باشد. همجنین اطلاعاتی در زمینه خواص هیدرودینامیکی در عملیات انتقال و درجه بندی هیدرولیکی و شستشو میوه ها و سبزی ها مورد نیاز می باشد. در این تحقیق مشخصه های فیزیکی گوجه سبز از جمله طول، عرض، ضخامت، قطر میانگین هندسی، حسابی و معادل، سطح رویه، ضریب رویت، نسبت رعنایی، جرم، حجم، جرم حجمی تعیین گردید. همجنین خواص هیدرودینامیکی از جمله سرعت حد و زمان پائین آمدن میوه در ستون آب تعیین گردید. مواد و روش ها: در این تحقیق برخی از مشخصه های فیزکی میوه گوجه سبز رقم آلوچه سبز اصفهان با استفاده از روش هاس استاندارد اندازه گیری شد. سپس با استفاده از ستون آب و دوربین فیلم برداری و نرم افزار تبدیل فیلم به عکس از پائین آمدن میوه در ستون آب در هر 0/033 ثانیه عکس برداری شد و در نهایت خواص هیدرودینامیکی میوه از جمله سرعت حد و زمان پائین آمدن آن اندازه گیری گردید. نتایج و بحث: مشخصه های فیزیکی گوجه سبز ار جمله طول، عرض، ضخامت، قطر میانگین هندسی، حسابی و معادل، سطح رویه، ضریب کرویت، نسبت رعنایی، جرم، حجم و جرم حجمی به ترتیب برابر با 1/022 g/cm(3), 10/208 cm(3), 10/414 g, 0/928, 0/929, 21/452 cm(2), 26/070 mm, 26/113, 26/051, 24/294, 26/003, 28/041 تعیین گردید. میانگین سرعت حد میوه برابر با 0/086 m/s بدست آمد. زمان پائین آمدن میوه از سطح آب تا ارتفاع 80 cm برابر با 9/26 s بدست آمد. همچنین میانگین نیروی شناوری وارد بر میوه در هنگام سقوط در ستون آب برابر 99/83 نیوتن بدست آمد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky