توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید و بررسی اثر نانو الیاف کیتوسان- دارچین/کیتوسان-زنجبیل/کیتوسان-آویشن شیرازی/کیتوسان- بومادران/کیتوسان-تنباکو بر کاهش رشدBotryotinia Cinerea با pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید و بررسی اثر نانو الیاف کیتوسان- دارچین/کیتوسان-زنجبیل/کیتوسان-آویشن شیرازی/کیتوسان- بومادران/کیتوسان-تنباکو بر کاهش رشدBotryotinia Cinerea با pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید و بررسی اثر نانو الیاف کیتوسان- دارچین/کیتوسان-زنجبیل/کیتوسان-آویشن شیرازی/کیتوسان- بومادران/کیتوسان-تنباکو بر کاهش رشدBotryotinia Cinerea با pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید و بررسی اثر نانو الیاف کیتوسان- دارچین/کیتوسان-زنجبیل/کیتوسان-آویشن شیرازی/کیتوسان- بومادران/کیتوسان-تنباکو بر کاهش رشدBotryotinia Cinerea با pdf :



تعداد صفحات:9
چکیده:
جلوگیری زیستی از عوامل آلودگی خصوصا عوامل قارچی گیاهان، به علت کاهش کیفیت و تهدید سلامت جامعه یکی از مهمترین مسائل بشر است.که در این بین استفاده از اثرات ضد قارچی متابولیتهای گیاهان به دلیل عدم اثرات سوء مشابه عوارض مواد شیمیایی در سال های گذشته مورد آزمایش و تحقیقات گسترده ای قرار گرفته است.در این پژوهش اثر نانو الیاف کامپوزیتی کیتوسان به علاوه ی اسانس 5 گونه گیاه تهیه و اثر بازدارندگی آنها علیه گونه بیماری زای کپک خاکستری (Botryotinia Cinerea) در شرایط محیطی آزمایشگاه و به روش قرار دهی قرصی از نانو الیاف در محیط کشت و رشد کپک خاکستری مورد ارزیابی قرار گرفت.نتایج آزمایشات پس از بررسی اثر نانو الیاف کیتوسان بدون هیچ گونه اسانس بر رشد نمونه و اندازه گیری اثر آن و سپس بررسی اثر ضد قارچی دیگر نمونه ها به وسیله ی اندازه گیری هاله به وجود آمده در ظرف حاوی نمونه (Petri Dish) و محیط رشد PSA نشان داد که اثران نانو الیاف دارای دارچین(Cinnamomum Verum) و آویشن شیرازی (Zataria Multiflora) بیشترین اثر بازدارندگی را، از خود نشان دادند و گونه های حاوی اسانس تنباکو(Nicotiana Taacum) ،بومادران(Achillae Abrotanaides ) و زنجبیل(Zingiber Officinale) دارای قدرت حدود همدیگر اند.همچنین استفاده از نانو الیاف جهت بسته بندی مواد غذایی خصوصا صیفی جات و میوه جات مانند توت فرنگی و گوجه و; موجب انتقال اکسیژن و تبادل گازی و هوادهی محصول و کنترل رطوبت و دما و همچنین جذب برخی گونه های بیماری زا و سپس نابودی آنها می گردد که موجب افزایش ماندگاری و کاهش اثرات بیماریزا خواهد بود.پس از بررسی نتایج به صورت کلی اثر بالا و قابل ملاحظه ی ضد میکروبی گونه های مختلف گیاهان جهت حذف عامل بیماریزا مشخص گردید.که این اثر با توجه به اینکه حدودی از اثر سموم شیمیایی کمتر بوده اما به دلیل عدم عوارض و دیگر خصوصیات فوق قابل بهره گیری است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky