مقاله بررسی اثر جایگزینی چربی با فیبر رژیمی چغندر قند بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس کوکتل با pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر جایگزینی چربی با فیبر رژیمی چغندر قند بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس کوکتل با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر جایگزینی چربی با فیبر رژیمی چغندر قند بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس کوکتل با pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:14
چکیده:
دراین تحقیق اثر فیبر رژیمی چغندر قند با مقادیر 2، 4 و 6 6 درصد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی،پخت و ویژگی حسی سوسیس کوکتل بررسی شد. نتایج نشان داد که افزایش فیبر رژیمی اثر معنی داری (p<0/05) برکاهش مقدار چربی و افزایش میزان رطوبت و پروتئین سوسیس داشت. بر اساس یافته های این پژوهش با افزایش غلظت فیبر میزان افت پخت، کاهش قطر و ضخامت، چروکیدگی کاهش یافت. نتایج آنالیز حسی نشان داد که نمونه سوسیس کوکتل حاوی 2 درصد فیبر رژیمی چغندر دارای بیشترین امتیاز حسی از لحاظ آبدار بودن، مزه،بافت و پذیرش کلی بود. براساس نتایج بدست آمده می توان بیان کرد که فیبر رژیمی چغندر قند علاوه بر افزایشخصوصیات تغذیه ای به عنوان جایگزین چربی باعث بهبود خصوصیات کیفی و حسی در سوسیس کوکتل شد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0