توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر جایگزینی چربی با فیبر رژیمی چغندر قند بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس کوکتل با pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر جایگزینی چربی با فیبر رژیمی چغندر قند بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس کوکتل با pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر جایگزینی چربی با فیبر رژیمی چغندر قند بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس کوکتل با pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر جایگزینی چربی با فیبر رژیمی چغندر قند بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس کوکتل با pdf :



تعداد صفحات:14
چکیده:
دراین تحقیق اثر فیبر رژیمی چغندر قند با مقادیر 2، 4 و 6 6 درصد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی،پخت و ویژگی حسی سوسیس کوکتل بررسی شد. نتایج نشان داد که افزایش فیبر رژیمی اثر معنی داری (p<0/05) برکاهش مقدار چربی و افزایش میزان رطوبت و پروتئین سوسیس داشت. بر اساس یافته های این پژوهش با افزایش غلظت فیبر میزان افت پخت، کاهش قطر و ضخامت، چروکیدگی کاهش یافت. نتایج آنالیز حسی نشان داد که نمونه سوسیس کوکتل حاوی 2 درصد فیبر رژیمی چغندر دارای بیشترین امتیاز حسی از لحاظ آبدار بودن، مزه،بافت و پذیرش کلی بود. براساس نتایج بدست آمده می توان بیان کرد که فیبر رژیمی چغندر قند علاوه بر افزایشخصوصیات تغذیه ای به عنوان جایگزین چربی باعث بهبود خصوصیات کیفی و حسی در سوسیس کوکتل شد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky