توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر شرایط اکستروژن بر ویژگی های رنگی پروتئین بافت داده شده سویا با pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر شرایط اکستروژن بر ویژگی های رنگی پروتئین بافت داده شده سویا با pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شرایط اکستروژن بر ویژگی های رنگی پروتئین بافت داده شده سویا با pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر شرایط اکستروژن بر ویژگی های رنگی پروتئین بافت داده شده سویا با pdf :



تعداد صفحات:13
چکیده:
کیفیت و کمیت پروتئین موجود در رژیم غذایی روزانه بسیاری از مردم در جهان، معمولا ناکافی و نا مناسب است. این کمبود می تواند با جایگزین های دارای پروتئین اصلاح شود. در درجه نخست فرآورده های سویا در میان مکمل های در دسترس، کمهزینه و با کیفیت هستند. انواع آرد های سویا ( فاقد چربی و کامل) در مکمل های غذایی برای کودکان در کشورهای در حال توسعه استفاده می شود. پروتئین سویا از مهمترین منابع پروتئینی تجاری با ویژگی های تغذیه ای و عمل کنندگی مطلوباست که جایگزین مناسبی برای پروتئین های حیوانی محسوب می شود. در ایالات متحده با کاهش تقاضای فرآورده های گوشتی و افزایش توجه مصرف کنندگان به غذاهای سلامتی بخش، استفاده از محصولات پروتئینی سویا در تولید محصولاتکم کالری، کم کلسترول و با پروتئین بالا افزایش یافته است. افزایش مصرف پروتئین های سویا به علت خصوصیات کیفی و عمل کنندگی مطلوب، کیفیت تغذیه ای بالا، فراوانی، سهل الوصول بودن و هزینه پایین آن ها است. هدف از انجام پژوهش دستیابی شرایط بهینه فرآیند به منظور تولید پروتئین بافت داده شده سویا با درصد چربی بالا (حدود 5 درصد) بود. شایان ذکر است که کمپلکس پروتئین و چربی نقش های کلیدی و ساختاری در بسیاری از فرآورده های گوشتی، کیک و نان، سس ها، شکلات و غیره داشته و می تواند نقش به سزایی در صنعت مواد غذایی داشته باشد. در این پژوهش تاثیر شرایط متغیر فرآیند اکستروژن شامل درجه حرارت اکسترودر (185-145 درجه سانتی گراد)، سرعت هلیس (325-250 rpm) و و رطوبت خوراک ورودی به اکسترودر (27-20 درصد) بر ویژگی های رنگی پروتئین بافت داده شده سویا به روش هانترلب مورد مطالعه قرار گرفت. طراحی آزمایش شامل استفاده از نرم افزار رویه سطح پاسخ و طرح مرکب مرکزی بود. بر اساس آزمایش های انجام شده جهت حصول شرایط بهینه از نظر ویژگی های رنگی فرآورده نیز متغیر های آزمون به ترتیب درجه حرارت ( 152 درجه سانتی گراد) ، دور هلیس 325rpm و رطوبت 25 درصد تعیین گردید.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky