توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  پایداری امولسیون سس مایونز با استفاده از استابیلایزرها به عنوان جایگزین تخم مرغ با pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پایداری امولسیون سس مایونز با استفاده از استابیلایزرها به عنوان جایگزین تخم مرغ با pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پایداری امولسیون سس مایونز با استفاده از استابیلایزرها به عنوان جایگزین تخم مرغ با pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پایداری امولسیون سس مایونز با استفاده از استابیلایزرها به عنوان جایگزین تخم مرغ با pdf :






تعداد صفحات :10

چکیده مقاله:

مایونز به عنوان یک امولسیون روغن در آب به طور سنتی با حدود 80 درصد روغن و زرده تخممرغ به عنوان امولسیفایرتولید می گردد. هم زرده و هم سفیده تخم مرغ دارای ترکیباتی هستند که دارای خاصیت امولسیفایری می باشند . مهم -ترین ترکیب امولسیفایری موجود در زرده LDL گزارش شده است. حذف تخم مرغ از فرمول سس مایونز باعث کاهش هزینه تمام شده محصول، کاهش آلودگی میکروبی و میزان کلسترول در فرآورده می شود . استابیلایزرها از جملهجایگزین های تخممرغ بوده که باعث پایداری امولسیون سس مایونز شده و به دو دسته امولسیفایرها و اصلاح کننده بافت(پایدارکننده) تقسیم می شوند. امولسیفایرها مولکول های سورفاکتانت هستند که جذب سطحی قطرات تشکیل شده درطول هموژنیزاسیون میشوند و تشکیل لایه حفاظتی می دهند که قطرات را از نزدیک شدن به یکدیگر و تجمع باز می-دارد. بیشتر امولسیفایرها مولکول های آمفی فیلیک هستند یعنی دارای یک سر قطبی و یک سر غیرقطبی هستند .پروتئین ها با داشتن ساختمان آمفی فیلیک می توانند به عنوان امولسیفایر در امولسیو ن ها به کار روند . پایدارکنندهاترکیباتی با وزن مولکولی بالا نظیر پروتئین ها یا پلی ساکاریدها می باشند. پایدار کننده ها نیز برای افزایش ویسکوزیتهفاز پیوسته امولسیون به کار می روند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky