توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارایه انگاره های محیطی موثر بر شکل گیری فضاهای عمومی مشوق سالمندی موفق با تاکید بر ترجیحات سالمندان شهر شیراز با pdf دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارایه انگاره های محیطی موثر بر شکل گیری فضاهای عمومی مشوق سالمندی موفق با تاکید بر ترجیحات سالمندان شهر شیراز با pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارایه انگاره های محیطی موثر بر شکل گیری فضاهای عمومی مشوق سالمندی موفق با تاکید بر ترجیحات سالمندان شهر شیراز با pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارایه انگاره های محیطی موثر بر شکل گیری فضاهای عمومی مشوق سالمندی موفق با تاکید بر ترجیحات سالمندان شهر شیراز با pdf :

مقاله ارایه انگاره های محیطی موثر بر شکل گیری فضاهای عمومی مشوق سالمندی موفق با تاکید بر ترجیحات سالمندان شهر شیراز با pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در سالمند از صفحه 22 تا 34 منتشر شده است.
نام: ارایه انگاره های محیطی موثر بر شکل گیری فضاهای عمومی مشوق سالمندی موفق با تاکید بر ترجیحات سالمندان شهر شیراز
این مقاله دارای 13 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فضاهای عمومی شهری
مقاله سالمندی موفق
مقاله ترجیحات سالمندان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: هدف این پژوهش، ارایه انگاره های محیطی است که بر میزان حضور و مشارکت سالمندان در فضاهای عمومی شهری تاثیر داشته، متضمن دستیابی به الگوی سالمندی موفق در فضاهای عمومی شهری است.
روش بررسی: این پژوهش، از نوع توصیفی – تحلیلی و در بستری پیمایشی بود. جامعه آماری این پژوهش، سالمندان بالای 65 سال شهر شیراز بودند که در فضاهای عمومی حضور و مشارکت داشتند و در این فضاها به فعالیت های مختلف می پرداختند. داده های این پژوهش از دو گروه نمونه 50 نفری با مصاحبه عمیق (مطالعه مقدماتی) و 144 نفری با پرسشنامه محقق ساخته، جمع آوری شد. نمونه گیری به روش تصادفی ساده انجام شد. همچنین از نرم افزارهای SPSS و LISREL به عنوان ابزار تحلیل و ارزیابی داده ها و از مدل ساختاری تحلیل عاملی تاییدی و روش تحلیل حداقل مربعات غیر وزنی به عنوان روش تحلیل داده ها بهره گرفته شد.
یافته ها: انگاره های زیر در ارزش گذاری فضاهای عمومی شهری از دید سالمندان برای حضور و مشارکت تاثیر گذارند: 1- راه یابی و دسترسی (دسترسی عمومی به فضا T value: 4, 81)، 2- ایمنی و امنیت (وقوع کم جرم و جنایت T value: 14, 09)، 3- آسایش (مبلمان مناسب و طراحی شده T value: -5, 59)، 4- پویایی و جذابیت (وجود کاربری متنوع T value: 3, 94)، 5- هم آوایی با طبیعت (پاکیزگی و عدم وجود آلودگی T value: 5, 44)، 6- رمز گرایی و ابهام (وجود نقاط قابل کشف T value: 7, 24)، 7- هویت (رنگ و مصالح هماهنگ با محیط قرارگیری T value: -3, 37)، 8- آزادی (آزادی انجام دادن فعالیت های متنوع T value: 9, 49)، 9- رویدادپذیری (بروز رویدادهای فرهنگی T value: 4, 65)، 10- بوم گرایی (هماهنگی با محیط پیرامونی T value: 4, 44)، 11- وحدت (پراکندگی کم عناصر فضا T value: 26, 72)، 12- نظم (نظم در کلیات و جزییات فضا (T vaule: 15, 79) و 13- خاطره ذهنی (طراحی فضای عمومی مطابق با آداب و رسوم محیط قرارگیری T value : 7, 76).
نتیجه گیری: به نظر می رسد شناخت و درک نیازهای مختلف سالمندان و تلاش در جهت پاسخگویی به این نیازها و احترام به ترجیحات آنها در طراحی و بهسازی فضاهای عمومی شهری، می تواند در زندگی خوب سالمندی و بهبود کیفیت و امید به زندگی آنها و دستیابی به اهداف سالمندی موفق، موثر باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky