مقاله بررسی پارامترهای رشد ریحان (ocimus basilicum L) تحت تأثیر کودهای بیولوژیک در شرایط کشت ارگانیک در word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی پارامترهای رشد ریحان (ocimus basilicum L) تحت تأثیر کودهای بیولوژیک در شرایط کشت ارگانیک در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پارامترهای رشد ریحان (ocimus basilicum L) تحت تأثیر کودهای بیولوژیک در شرایط کشت ارگانیک در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:6
چکیده:
ریحان (Ocimum basilicum L) گیاهی متعلق به تیره نعناع است که به عنوان گیاه دارویی،ادویه ای و به صورت سبزی تازه مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه مصرف نهاده های شیمیایی در اراضی کشاورزی موجب معضلات زیست محیطی عدیده ای از جمله آلودگی منابع آب، خاک و کاهش میزان حاصلخیزی خاک ها گردیده است. استفاده از منابع بیولوژیک به جای منابع شیمیایی، نقش مهمی در باروری و حفظ فعالیت بیولوژیک خاک، افزایش کیفیت محصولات کشاورزی و سلامت اکوسیستم دارد. بدین منظور آزماشی در بهار و تابستان 1391 در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه ازاد کرج واقع در ماهدشت انجام گرفت. آزمایش مزرعه ای به صورت فاکتوریل با استفاده از طرح بلوک های کامل تصادفی با 4 تکرارمطابق شرایط کشت ارگانیک اجرا گردید. فاکتورهای آزمایش شامل: ورمی کمپوست و قارچ مایکوریزا (Glomus intraradices)و باکتری ازتوباکتر (aztobacter chrocooccum) بودند که هر کدام در دو سطح مصرف و عدم اعمال شدند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0