توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تنظیم کننده های مختلف رشد بر استقرار ریزنمونه های گیاه دارویی صبرزرد (.Aloe barbadensis Mill) در word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تنظیم کننده های مختلف رشد بر استقرار ریزنمونه های گیاه دارویی صبرزرد (.Aloe barbadensis Mill) در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تنظیم کننده های مختلف رشد بر استقرار ریزنمونه های گیاه دارویی صبرزرد (.Aloe barbadensis Mill) در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تنظیم کننده های مختلف رشد بر استقرار ریزنمونه های گیاه دارویی صبرزرد (.Aloe barbadensis Mill) در word :

مقاله بررسی اثر تنظیم کننده های مختلف رشد بر استقرار ریزنمونه های گیاه دارویی صبرزرد (.Aloe barbadensis Mill) در word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اكوفیزیولوژی گیاهی ایران) از صفحه 41 تا 51 منتشر شده است.
نام: بررسی اثر تنظیم کننده های مختلف رشد بر استقرار ریزنمونه های گیاه دارویی صبرزرد (.Aloe barbadensis Mill)
این مقاله دارای 11 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آلوئه ورا
مقاله کشت درون شیشه ای
مقاله باززایی
مقاله نوک شاخساره
مقاله BA ،IAA

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
گیاه دارویی صبرزرد با نام علمی Aloe barbadensis Mill. یکی از گیاهان دارویی مهم متعلق به تیره Liliaceae به شمار می رودکه امروزه در سطح وسیع از طریق کشت درون شیشه ای تکثیر می گردد. با توجه به اهمیت مرحله استقرار در کشت درون شیشهای، این تحقیق نیز به منظور تعیین بهترین محیط کشت جهت استقرار ریزنمونه های گیاه دارویی آلوئه ورا صورت گرفت. ابتدا میزان باززایی دو نوع ریزنمونه جوانه های جانبی و جوانه های انتهایی بر روی 8 محیط کشت مختلف بررسی شد و جوانه انتهایی به عنوان بهترین نوع ریزنمونه انتخاب شد. سپس به منظور تعیین مناسب ترین محیط كشت آزمایشی به صورت فاكتوریل با دو عامل اکسین در چهار سطح (1 میلی گرم در لیتر IAA، 05 میلی گرم در لیترIAA ، 1 میلی گرم در لیترIBA ، 05 میلی گرم در لیتر (IBA و سیتوکینین در دو سطح BA) و کینتین هر کدام به میزان 1 میلی گرم در لیتر) در قالب طرح پایه كاملا تصادفی در 3 تكرار انجام شد. بعد از گذشت 35 روز بیشترین میزان باززایی در محیط کشت دارای 1 میلی گرم در لیتر BA و 05 میلی گرم در لیتر IAA با تولید 6 شاخساره 23 سانتیمتری بدست آمد که این نتایج نسبت به سایر مطالعات انجام شده، میزان و سرعت پرآوری بالاتری را نشان می دهد. از آنجایی که در مرحله استقرار کشت درون شیشهای تعداد بیشتر ریزنمونه با اندازه کوچک مورد توجه است این بررسی روشی مناسب را جهت استقرار ریزنمونه های آلوئه ورا پیشنهاد می کند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky