توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  تولید اسید سیتریك از كاه گندم به روش تخمیر حالت جامد در word دارای 96 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید اسید سیتریك از كاه گندم به روش تخمیر حالت جامد در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید اسید سیتریك از كاه گندم به روش تخمیر حالت جامد در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید اسید سیتریك از كاه گندم به روش تخمیر حالت جامد در word :

عنوان صفحه

دیباچه 1

فصل اول: شناخت كلی اسید سیتریك 2

مقدمه 3

1-1) پیشینه 4

1-2) سوبستراهای استفاده شده بای تولید اسید سیتریك 6

1-3) خواص فیزیكی اسید سیتریك 7

1-4) خواص شیمیایی اسید سیتریك 11

1-5) منابع طبیعی اسید سیتریك 13

1-6) كاربرد اسید سیتریك 15

1-7) مشتقات اسید سیتریك 20

1-7-1) نمكها 20

1-7-2) استرها 21

فصل دوم: بیوشیمی تخمیر و متابولیسم تولید اسید سیتریك 23

2-1) بیوشیمی تخمیر 24

2-2) بیو شیمی تخمیر 24

2-2-1) تشكیل اسید سیتریك از پیرووات 27

فصل سوم: روشهای تولید اسید سیتریك 31

3-1) M.O های مولد اسید سیتریك 32

3-1-1) مخمرها 33

3-1-2) آسپرژیلوس نایجر 33

3-1-2-1) روش جداسازی سویه A.niger مولد اسید سیتریك 34

3-1-2-2) شناسایی اختصاصی A.niger 35

3-2) روش كشت سطحی 37

3-3) روش كشت غوطه‌ور 37

3-4) تخمیر در بستر جامد 38

3-4-1) روش تخمیر كوجی 38

3-5) تأثیر شرایط محیطی بر تولید اسید سیتریك 39

3-5-1) شرایط تغذیه‌ای A.niger 39

3-5-2) تأثیر فلزات trace در تولید اسید سیتریك 40

3-5-3) تأثیر نیتروژن و فسفر در تولید اسید سیتریك 40

3-5-4) تأثیر متانول در تولید اسید سیتریك 41

فصل چهارم: تخمیر در بستر جامد (SSF) 42

4-1) تعریف كشت حالت جامد 43

4-2) تفاوتهای اساسی بین كشت حالت جامد و كشت غوطه ور 44

4-3) مقایسه كشت حالت جامد با سایر فرآیندهای تخمیری 46

4-4) مزایایی سیستم كشت حالت جامد 48

4-5) معایب سیستم كشت حالت جامد 48

4-6) مراحل اصلی فرآیند كشت حالت جامد 49

4-7) پارامترهای مؤثر بر فرایند SSF در تولید اسید سیتریك 50

فصل پنجم: كاه گندم 52

5-1) تعریف كاه و ویژگیهای ساختاری 53

5-1-1) كربوهیدراتهای ساختمانی 54

5-1-1-1) سلولز 54

5-1-1-2) همی سلولز 55

5-1-1-2) لیگنین 55

5-2) تركیب شیمیایی كاه گندم 59

5-3) پیش تیمار (Pretreatment) كاه گندم 59

5-3-1) روشهای فیزیكی پیش تیمار كاه گندم 60

5-3-1-1) پیش تیمار كاه گندم با بخار 60

5-3-2) روشهای شیمیایی پیش تیمار كاه گندم 61

5-3-2-1) پیش تیمار كاه با اوره 63

5-3-3) پیش تیمار بیولوژیكی كاه گندم 63

فصل ششم: جداسازی و خالص‌سازی اسید سیتریك 64

6-1) استخراج اسید سیتریك 65

6-1-1) فروشویی (Leaching) 65

6-1-2) روش رسوبگیری 66

6-1-3) روش استفاده از استخراج با حلال 68

6-1-4) روش استفاده از غشاء 69

6-1-5) مقایسه بین روشهای مختلف جداسازی اسید 70

6-2) خالص سازی اسید سیتریك 71

فصل هفتم: بررسی جنبه اقتصادی 73

7-1) كشورهای عمده‌ تولید كننده و مصرف كننده محصول 74

7-2) اهمیت اقتصادی طرح 74

7-3) میزان واردات اسید سیتریك 75

7-4) واحدهای تولیدی و واحدهای در دست اجرای اسید سیتریك 78

منابع مورد استفاده 81

دیباچه

تولید اسیدهای آلی به دلیل كاربرد وسیع آنها در صنایع مختلف از دیرباز مورد مطالعه و بررسی بوده است.

از جمله اسیدهای آلی مورد استفاده، اسید سیتریك است كه دارای مصارف متعددی در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی و سایر صنایع می‌باشد كه به دلیل غیرسمی بودن، اسیدیته مناسب، قابلیت بافری و . . . هر سال به مقدار %2-3 بر میزان مصرف آن افزوده می‌گردد.

از اولین كشورهایی كه در این زمینه تلاش كردند، ایتالیا، آمریكا، انگلستان و چند كشور اروپایی بودند كه در قرون 18 و 19 به روش شیمیایی اقدام به این عمل نمودند و تقریباً از اوایل قرن 20 روشهای بیوتكنولوژی در سراسر دنیا رایج شدند كه هنوز هم كاربرد دارند.

ابتدا روش بستر جامد برای تولید آن استفاده می‌شد ولی به تدریج روش غوطه وری جایگزین روشهای قبلی شد زیرا در روش غوطه‌وری كنترل بهتر و آسانتر صورت گرفته و نیز شرایط كار بهتر و راندمان بیشتر می‌باشد. مجدداً پس از طی چند دهه روش بستر جامد برای تولید این اسید به دلیل امكان استفاده از ضایعات فراوان و ارزان كشاورزی به عنوان سوبسترا رواج یافت. به هر حال در سالهای اخیر تلاشهای فراوانی برای اصلاح گونه‌های میكروبی مولد اسید سیتریك مخصوصاً آسپرژیلوس نایجر صورت گرفته و از جهت افزایش راندمان تولید و استخراج اسید نیز مورد توجه بوده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky