توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  بررسی عوامل تاثیر گذار بر تعلق خاطر دانشجویان نسبت به تیم های فوتبال لیگ برتر ایران در فایل ورد (word) دارای 116 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل تاثیر گذار بر تعلق خاطر دانشجویان نسبت به تیم های فوتبال لیگ برتر ایران در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

مقدمه

ورزش پدیده ای جمعی و اجتماعی- جهانی و تاریخی است، ورزش از یك طرف به عنوان یك نهاد اجتماعی دارای كاركردهای خاص خود برای نظام اجتماعی می باشد و از طرف دیگر به عنوان بخشی از یك نظام اجتماعی تحت تأثیر نظام اجتماعی كل بوده و درعین حال بر آن تأثیر نیز می گذارد. ورزش فوتبال بین رشته های مختلف ورزشی در سراسر دنیا بیشترین مخاطب و طرفدار را دارد و این موضوع به روشنی هم در تعداد افرادی كه به این رشته ورزشی می پردازند و هم در تعداد طرفداران و علاقه مندان این ورزش مشخص است. شاید بتوان گفت كه ورزش در گذشته های دور بیشتر به عنوان یك امر تفریحی برای مردم بوده ولی امروزه شاهد آن هستیم كه یادآوری تاریخ رویدادهای زندگی بیشتر افراد جامعه مصادف با تاریخ برگزاری یا خاتمه رویدادهای ورزشی مهم از جملعه فوتبال در جهان و ایران است بطوریكه مثلاً مشاهده می كنیم افرادی تاریخ سال تولد، گردش و تفریح دسته جمعی با دوستان در یك مكان و ... خودشان را مصادف با تاریخ فلان جام جهانی فوتبال یا فلان برد تیم فوتبال مورد نظرشان در یك رقابت ورزشی و ... می دانند و از آن یاد می كنند. و این سایر ناشی از تعلق خاطری است كه این افراد در جامعه به این رشته ورزشی دارند و خود سعی می كنند در آن مشاركت نیز داشته باشند. تجربه نشان داده است كه طرفداران تیم های فوتبال را افرادی تشكیل می دهند كه با طرفداری از دو تیم مورد نظر هویت های ورزشی خلق می كنند و این هویت ها نه تنها از عوامل و عناصر متمایز كننده اجتماعی و فرهنگی تأثیر نمی پذیرد، بلكه در مواردی تحت تأثیر هویت های فراتر مانند هویت های ملی یا دینی نیز قرار می گیرند.
در این تحقیق سعی بر آن است كه عوامل تأثیرگذار بر تعلق خاطر افراد بر تیم های فوتبال لیك برتر ایران را در بین دانشجویان دانشگاه یزد مطالعه كنیم. این تحقیق در پنج فصل تدوین شده است كه در فصل اول به بیان طرح مسأله، ضرورت و اهمیت تحقیق، اهداف و تاریخچه موضوع پرداخته شده است. در فصل دوم مبانی نظری تحقیق شامل ادبیات تحقیق، چارچوب نظری تحقیق، فرضیات می باشد. فصل سوم روش شناسی تحقیق را كه شامل تعریف عملیاتی مفاهیم، نوع تحقیق، جامعه آماری، روش تحقیق، حجم نمونه و تفكیك های مورد استفاده در تجزیه و تحلیل داده هاست را در بر می گیرد.
فصل چهارم شامل تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده است و فصل پنجم شامل نتیجه گیری و پیشنهادات است در پایان منابع و مآخذ همراه یك نسخه از پرسش نامه ضمیمه شده است.
در اینجا لازم می بینیم از همه دانشجویانی كه با حسن نظر و دقت خودشان بنده را در تكمیل و پاسخگویی به پرسشنامه تحقیق یاری نموده اند، تشكر و قدردانی نمایم و همچنین ضروری می دانم كه از استاد راهنما؛ جناب آقای دكتر افشانی كه در تهیه و تدوین این تحقیق با دقت و حسن نظر صبورانه شان راهنمای اینجانب بوده اند، كمال سپاسگزاری را بنمایم و برای زندگی علمی ایشان آرزوی موفقیت دارم.


چكیده
در این تحقیق تحت عنوان بررسی عوامل تأثیرگذار بر تعلق خاطر دانشجویان دانشگاه یزد نسبت به تیم های فوتبال لیگ برتر ایران، تلاش شده تا تأثیر متغیرهایی از قبیل جنسیت، پایگاه اقتصادی اجتماعی دانشجویان، رشته تحصیلی، میزان استفاده از رسانه های جمعی و تأثیر الگوی نقش را بر تعلق خاطر نیست به تیم های قوتبال مورد بررسی و آزمون قرار بگیرد.
به منظور آزمون فرضیات تحقیق، از طریق پرسشنامه اطلاعات لازم جمع آوری شده و سپس با استفاده از روش های آماری مناسب شامل : آزمون T-test، ANORA، ضریب همبستگی پیرسون ارتباط هركدام  از متغیرهای مذكور با میزان استفاده از اینترنت مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. و نتایج نشان داد كه :
تأثیر الگوی نقش در علاقه مندی و تعلق خاطر نسبت به یك تیم فوتبال و میزان استفاده از رسانه های جمعی و جنسیت به میزان متعلق خاطر دارای رابطه معنی دار است اما سایر متغیرهای مورد بررسی (پایگاه اقتصادی- اجتماعی و رشته تحصیلی) رابطه معنی داری با تعلق خاطر نداشته اند.



منابع و مآخذ

1- افشانی، سیدعلیرضا. (1386). جزوه درسی روش تحقیق نظری، دانشگاه یزد:دانشكده علوم اجتماعی.
2- انورالخلولی، انور. (1381). ورزش و جامعه. (ترجمه حمیدرضا شیخی). چاپ اول، تهران: سمت.
3- جهرمی، مسعود. (1384). مبانی جامعه شناسی ورزش. چاپ اول، تهران: هنرهای زیبا.
4- همیل، جوزف و هوروات، مایكل. (13). واژه نامه علوم ورزشی. (ترجمه دكتر رحمت اله صدیق سروستانی و دكتر سید محمد كاظم موسوی). چاپ اول.تهران:نشر نی
6- رفیع پور، فرامرز. (1384) كندوكاوها و پنداشته ها. چاپ پانزدهم، تهران، شركت سهامی انتشار.
7- روزنامه اطلاعات، شنبه 17 آبان 1376: 6.
8- ریترز، جورج. (1377)، نظریه های جامعه شناسی در دوران معاصر. (ترجمه محسن ثلاثی). تهران: علمی
9- ساروخانی، باقر. (1385). روش های تحقیق در علوم اجتماعی. چاپ دوازدهم، تهران: پژوهشگاه علوم انسانی و فرهنگی.
10- ساروخانی، باقر. (1385). جامعه شناسی ارتباطات. چاپ هفدهم، تهران: انتشارات اطلاعات.
11- عبداللهی محمد، جزوه درسی نظریه های 1و2 جامعه شناس. دانشگاه علامه طباطبایی:دانشكده علوم اجتماعی.
12- عسگری خانقاه، اصغر. (1386). فوتبال و فردیت فرهنگ ها نامه علوم اجتماعی شماره  .ص.
13- عمید، (1381). فرهنگ لغت. صفحه 169.
14- كوزر، لیوئیس. (1385). زندگی و اندیشه بزرگان جامعه شناس. (ترجمه محسن ثلاثی). چاپ دوازدهم، تهران: علمی.
15- كوئن، بروس. (1383).مبانی جامعه شناسی. (ترجمه دكتر غلامعباس توسلی- رضا فاضل). چاپ پانزدهم، تهران: سمت.
16- معین، محمد. (1380). فرهنگ لغت. صفحه 1081.
17- تامین، ملوین.(1385).جامعه شناسی قشرها و نابرابری های اجتماعی.(ترجمه دکتر عبدالحسین نیک گهر).چاپ چهارم،تهران:توتیا.
18- نیك گهر، عبدالحسین. (1384). جامعه شناس ورزش.چاپ اول،تهران:توتیا.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky