توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه برخی پارامترهای کیفی دانه گندم حاصل از مزارع دو استان تهران و یزد در فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه برخی پارامترهای کیفی دانه گندم حاصل از مزارع دو استان تهران و یزد در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه برخی پارامترهای کیفی دانه گندم حاصل از مزارع دو استان تهران و یزد در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه برخی پارامترهای کیفی دانه گندم حاصل از مزارع دو استان تهران و یزد در فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:8
چکیده:
به منظور بررسی کیفیت دانه گندم تولید شده در دو استان تهران و یزد، از گندم های برداشت شده از مزارع دو استان نمونه گیری انجام شد. صفات کیفی گندم براساس استانداردهای انجمن بین الملی علوم و تکنولوژی غلات( ICC ) مورد ارزیابی گرفت. نتایج نشان داد که درصد پروتئین، درصد رطوبت، درصد جذب آب، درصد گلوتن، وزن هزار دانه، حجم رسوب زلنی، ارتفاع رسوب SDS، شاخص گلوتن، شاخص سختی، حجم نان حاصل از مزارع دو استان اختلاف معنی داری با استفاده از t- test نشان دادند. گندم های مزارع استان تهران از نظرصفات وزن هزار دانه، درصد پروتئین دانه، درصد رطوبت، درصد جذب آب و درصد گلوتن مرطوب برتر از استان یزد بودند. با توجه به نتایج بدست آمده به نظر می رسد کیفیت گندم در استان تهران برتر از استان یزد باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky