توضیحات

  مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي در فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي در فایل ورد (word)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي در فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
یک درخواست معقول وعادی از مدیران کنترل کیفیت در صنعت غذا این است که یک روش غربالگری (گزینشی) در دسترس داشته باشند که نه تنها فرآورده ها یا مواد اولیه شان را از نظر خطرات شناخته شده پایش می نماید، بلکه همچنین در مراحل اولیه تولید آشکار نمایند که آیا یک محصول مشخصاتی غیر معمول دارد یا حاوی ترکیباتی غیر عادی است. انگشت نگاری ( عملی که برای ثبت خصوصیات یک ماده انجام می شود تا بتوان در موقع نیاز براحتی آن را شناسایی کرد) با استفاده از روش HNMR (طیف سنجی رزونانس مغناطیسی هسته پروتون ) ممکن است راه حل این مشکل را فراهم کند: این روش سریع است (فقط چند دقیقه زمان برای مختصر آماده سازی نمونه نیاز است ) و به این دلیل که هر موکول حاوی هیدروژن موجود در نمونه سیگنالی خاص تولید می کنند، به شکل وسیعی کاربرد پذیر است. با مقایسه ی طیف حاصل با پایگاه داده ای از مقادیر مرجع، این تکنیک امکان کمیت سنجی سریع از یک دامنه ی وسیع از ترکیبات شناخته شده در یک فرآورده را برای مثال با دقتی قابل قیاس با کروماتوگرافی فراهم می آورد. این روش همچنین می تواند حضور ترکیبات غیر عادی را تشخیص دهد، که می تواند به شکل مشروط از سیگنال NMR شناسایی شود. NMR یک روش غربالگری ایده آل را به منظور جلوگیری از بحران های مواد غذایی مانند آنچه که توسط ملامین رخ داد، توصیف می کند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

دانلود مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي با word, پروژه word مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي, دانلود سورس مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي با word, سیستم مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي با word, مدیریت مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي به زبان word, مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي با word, پروژه دانشجویی مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي, مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي به زبان word, مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي در word, سیستم مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي تحت word, دانلود پروژه مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي با فایل ورد (word), پروژه فایل ورد (word) مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي, سورس پروژه مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي به زبان word, مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي با فایل ورد (word), پروژه فایل ورد (word) مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي, مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي به زبان فایل ورد (word), مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي در فایل ورد (word), سیستم مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي تحت فایل ورد (word), دانلود پروژه مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي با word, پروژه مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي به زبان فایل ورد (word), سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,

آخرین مطالب وبلاگ

نظرات مشتریان

سلام و خسنه نباشید اول بگم که سایت خوب و جامع و با امکانات خیلی خوبی دارید.. مهمتر اینکه کاربر رو بعد از خریدش رها نمیکنید و واقعا پاسخگو هستید. موفق باشید ممنون. امیر

Copyright © 2014 cpro.ir