توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تصحیح ضریب توان در یکسوکننده ها به روش سوییچینگ با استفاده از کنترل کننده حامل غیر خطی نمایی در فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تصحیح ضریب توان در یکسوکننده ها به روش سوییچینگ با استفاده از کنترل کننده حامل غیر خطی نمایی در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تصحیح ضریب توان در یکسوکننده ها به روش سوییچینگ با استفاده از کنترل کننده حامل غیر خطی نمایی در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تصحیح ضریب توان در یکسوکننده ها به روش سوییچینگ با استفاده از کنترل کننده حامل غیر خطی نمایی در فایل ورد (word) :

مقاله بررسی تصحیح ضریب توان در یکسوکننده ها به روش سوییچینگ با استفاده از کنترل کننده حامل غیر خطی نمایی در فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1386 در مهندسی برق مجلسی از صفحه 63 تا 71 منتشر شده است.
نام: بررسی تصحیح ضریب توان در یکسوکننده ها به روش سوییچینگ با استفاده از کنترل کننده حامل غیر خطی نمایی
این مقاله دارای 9 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ضریب توان
مقاله رگولاتور بوست
مقاله كنترل كننده حامل غیر خطی
مقاله رگولاتور فلای بك

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مقاله کنترل کننده حامل غیرخطی با مولد حامل نمایی جهت تصحیح ضریب توان (PFC) طراحی و شبیه سازی شده است. این کنترل کننده به یکسو کننده تک فاز و سه فاز همراه با رگولاتور بوست اعمال شده و به ازای تغییرات بار اهمی، اهمی سوییچینگ و سلفی شدید مورد بررسی قرار گرفته است. سپس به ازا تغییرات وسیع فرکانس سوییچینگ مقادیر ضریب توان مقایسه و مورد بحث قرار گرفته شده است. جهت ایجاد ولتاژهای کمتر از ولتاژ ورودی از تصحیح کننده ضریب توان توسط رگولاتور باک استفاده می شود ولی PFC نوع باک دارای ضریب توان کمتری نسبت به نوع بوست است به همین دلیل از رگولاتور فلای بک برای ایجاد ولتاژهای کمتر از ورودی در یکسوکننده استفاده شده و به ازا بارهای مختلف توسط شبیه سـازی کامپیوتری ضریب تـوان محاسبه شده است که نتایج قابل قبولی دارد و ضریب توانی بالاتر از 095 را ایجاد می کند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky