توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خداحافظ غنی سازی در فایل ورد (word) دارای 37 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خداحافظ غنی سازی در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خداحافظ غنی سازی در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خداحافظ غنی سازی در فایل ورد (word) :

با توجه به آخرین نتایج به دست آمده از مذاکرات دیپلمات‌های ایرانی، اکنون می‌توان گفت که متأسفانه، خداحافظی با غنی‌سازی حقیقت دارد و با این حساب، تلاش پانزده ساله دانشمندان ایرانی در دستیابی گام به گام، به فناوری پیشرفته تولید سوخت هسته‌ای، محکوم به شکست شده است.
یک کارشناس ارشد انرژی هسته‌ای با اعلام این مطلب به خبرنگار «بازتاب» گفت: طی این سالها، تلاش‌های گسترده‌ای از سوی مسئولان، پژوهشگران و کارشناسان انرژی اتمی انجام شد تا کشورمان بتواند در یک روند گام به گام به مراحل مختلف غنی‌سازی اورانیوم و تولید سوخت هسته‌ای دست پیدا کند.
وی گفت: با توجه به تحریم‌های گسترده‌ای که طی این سال‌ها علیه ایران به اجرا گذاشته شده بود، رشد صنعت اتمی که یک جهش تکنولوژیک به شمار می‌رود، با دشواری‌های فراوانی روبه‌رو بود، اما پژوهشگران کشورمان از هر راه ممکن بهره بردند تا به مرحله کنونی رسیدند و توانستند انجام بخش اعظم مراحل تولید سوخت هسته‌ای به صورت صنعتی را در کشور امکان‌پذیر کنند.
این کارشناس ارشد انرژی اتمی با اشاره به پنج مرحله غنی‌سازی اورانیوم توضیح داد: مرحله نخست این فرایند، استخراج سنگ اورانیوم از معادن است که در کشور ما در ساغند یزد انجام می‌شود و سپس سنگ‌های معدنی با انتقال به اردکان، فرآوری و تبدیل به کنسانتره «اکسید اورانیوم» می‌شود که در اصطلاح به آن «کیک زرد» می‌گویند.
وی افزود: در مرحله دوم، کیک زرد در کارخانه «UCF» اصفهان به کمک چند واسطه، به فلوریداورانیوم ((UF6 با غنای طبیعی تبدیل می‌شود و پس از آن، این محصول برای بالا بردن درصد اورانیوم آن تا 5/3 درصد، به کارخانه نطنز منتقل می‌شود.
وی با اشاره به تلاش متخصصان ایرانی برای راه‌اندازی مراحل مختلف تولید سوخته هسته‌ای گفت: سال گذشته در همین روزها کارشناسان و دانشمندان کشورمان، تعطیلات نوروزی را در کارخانه «UCF» اصفهان گذراندند و توانستند با تولید فلورید اورانیوم، مرحله سوم تولید سوخت هسته‌ای را به انجام برسانند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky