توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  محیط های جغرافیایی و روشهای تکثیر ، کاشت و برداشت زرشک در فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد محیط های جغرافیایی و روشهای تکثیر ، کاشت و برداشت زرشک در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی محیط های جغرافیایی و روشهای تکثیر ، کاشت و برداشت زرشک در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن محیط های جغرافیایی و روشهای تکثیر ، کاشت و برداشت زرشک در فایل ورد (word) :






تعداد صفحات :16

چکیده مقاله:

انواع زرشک دانه دار به عنوان درختچه ای میوه دهنده و خودرو در اکثر مناطق کوهستانی کشورمان به چشم می خورد و از آنجایی که از اجزا طبیعی اکوسیستم مناطق کوهستانی است حتی در شرایط سخت و نامساعد اقلیمی نیز میوه فراوانی تولید می کنند. زرشک ، گیاهی بومی ایران است و نوع بی دانه آن برای نواحی جنوب خراسان بخصوص قاین و بیرجند ، شهرتی ایجاد کرده است . میوه زرشک از نظر ترکیبات رنگی طبیعی غنی است ، چنان که از صد گرم میوه خشک یکی از گونه های آن 16 گرم پودر خوراکی تهیه می شود که می تواند در فراورده های دارویی و غذایی جایگزین رنگهای زیان آور مصنوعی گردد . رنگهای طبیعی خوراکی در صنایع غذایی (نوشابه سازی ، شیرینی سازی ) و دارویی کاربرد دارند .

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky