محیط های جغرافیایی و روشهای تکثیر ، کاشت و برداشت زرشک در فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد محیط های جغرافیایی و روشهای تکثیر ، کاشت و برداشت زرشک در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی محیط های جغرافیایی و روشهای تکثیر ، کاشت و برداشت زرشک در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
انواع زرشک دانه دار به عنوان درختچه ای میوه دهنده و خودرو در اکثر مناطق کوهستانی کشورمان به چشم می خورد و از آنجایی که از اجزا طبیعی اکوسیستم مناطق کوهستانی است حتی در شرایط سخت و نامساعد اقلیمی نیز میوه فراوانی تولید می کنند. زرشک ، گیاهی بومی ایران است و نوع بی دانه آن برای نواحی جنوب خراسان بخصوص قاین و بیرجند ، شهرتی ایجاد کرده است . میوه زرشک از نظر ترکیبات رنگی طبیعی غنی است ، چنان که از صد گرم میوه خشک یکی از گونه های آن 16 گرم پودر خوراکی تهیه می شود که می تواند در فراورده های دارویی و غذایی جایگزین رنگهای زیان آور مصنوعی گردد . رنگهای طبیعی خوراکی در صنایع غذایی (نوشابه سازی ، شیرینی سازی ) و دارویی کاربرد دارند .
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0