توضیحات

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی در فایل ورد (word) دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

بخشی از فهرست مطالب پروژه پاورپوینت اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی در فایل ورد (word)

احداث استخرهای روسوبگیر
اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی
شخم زدن
آهک پاشی جهت کنترل PH
کنترل روزانه PH
سمپاشی استخرها قبل از ذخیره سازی لارو و همدمایی لاروها
همدمایی آب حامل لارو و آب استخر
تغذیه و رعایت استانداردهای بهداشتی در نگهداری غذای ماهیان
– روشهای غذا دهی
بررسی وضعیت  سلامتی و روشهای درمان
روشهای درمان دارویی بیماریها
رعایت نکات بهداشتی عمومی در عرضه به بازار
منابع

اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی

انتخاب صحیح آب وزمین و رعایت کامل استانداردهای بهداشتی در ساخت استخرها

کانال بتنی یا خاکی جهت هدایت آب

احداث استخرهای روسوبگیر

ته نشین شدن مواد معلق در آب ورودی –  ذخیره آب جهت استفاده در مواقع ضروری

دریچه ورودی

دریچه خروجی

1- تنظیم سطح آب استخر             2- تخلیه سریع آب استخر در مواقع ضروری

3- تخلیه رسوبات و باقیمانده مواد غذایی کف استخر    4- جلو گیری از خروج ماهیان

شیب کف استخر

ایجاد یک کانال در کف استخر جهت سهولت در تخلیه آب استخر و صید ماهی

خشک کردن کف استخر به وسیله نور خورشید

شخم زدن

مناسبترین عمق شخم 15-10 سانتی متر

آهک پاشی جهت کنترل PH

میزان آهک موردنیاز معمولا بین 2-1 تن در هکتار بوده که با توجه به PH خاک استخر تعیین می گردد.در صورت مصرف بیش از 2تن در هکتار  بهتر است ابتدا استخر به عمق 20 سانتیمتر آبگیری شده و پس از تخلیه آن مجددأ آبگیری شود

کنترل روزانه دما ، اکسیژن
به وسیله اکسیژن متر دیجیتال

کنترل روزانه PH

مناسبترین PH برای ماهیان گرم آبی 5/8-7 می باشد
در صورت ورود ماهیان هرز و موجوداتی مانند مار، غورباقه و لاک پشت به استخر باعث خسارت هایی به تولید می شوند که این خسارت ها عبارتند از
1- به عنوان رقیب بخشی از غذای ماهیان پرورشی را مصرف می کنند
2- باعث انتقال انواع آلودگی های انگلی وعفونی به ماهیان پرورشی می شوند
3- از لارو وبچه ماهیها تغذیه نموده و باعث کاهش تولید می شود

سمپاشی استخرها قبل از ذخیره سازی لارو و همدمایی لاروها

در هنگام سمپاشی  استفاده از ماسک و همچنین در نظر گرفتن جهت وزش باد از اهمیت زیادی برخوردار است

سم مورد استفاده معمولا تری کلروفون با غلظت 25/0 تا 5/0 قسمت در میلیون است

همدمایی آب حامل لارو و آب استخر

حداکثر مجازاختلاف درجه حرارت یک درجه سانتی گراد می باشد

تغذیه و رعایت استانداردهای بهداشتی در نگهداری غذای ماهیان

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky