تعیین برخی خواص فیزیکی دانه پسته رقم عباسعلی دامغان در فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تعیین برخی خواص فیزیکی دانه پسته رقم عباسعلی دامغان در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین برخی خواص فیزیکی دانه پسته رقم عباسعلی دامغان در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
خواص فیزیکی پسته رقم عباسعلی دامغان شامل جرم ، طول، عرض، ضخامت و ضریب کرویت به صورت تابعی از رطوبت تعیین و بررسی شد. اثر محتوی رطوبت در سه سطح 5%، 15%، 25% بر پایه تر بر روی این خواص، نشان داد که با افزایش رطوبت این خواص به صورت خطی افزایش پیدا کرد. با افزایش رطوبت طول ، عرض و ضخامت دانه پسته به ترتیب از 20.649 تا 21.77 واز 11.96 تا 13.11 واز 10.20 تا 11.19 میلیمتر افزایش پیدا کرد. همچنین با افزایش رطوبت مقدار جرم واحد دانه و ضریب کرویت پسته به ترتیب از 613/0 تا 677/0 گرم و از659/0 تا 676/0 افزایش یافت
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0