توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  بررسی میزان آفلاتوکسین M1 طی پروسه تولید پودر آب پنیر کانی زدایی شده در فایل ورد (word) دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان آفلاتوکسین M1 طی پروسه تولید پودر آب پنیر کانی زدایی شده در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان آفلاتوکسین M1 طی پروسه تولید پودر آب پنیر کانی زدایی شده در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان آفلاتوکسین M1 طی پروسه تولید پودر آب پنیر کانی زدایی شده در فایل ورد (word) :






تعداد صفحات :4

چکیده مقاله:

در این پژوهش سعی شد، تاثیر مراحل مختلف تولید پودر کانی زدایی شده بر میزان آفلاتوکسین M1 مورد بررسـی قـرار بگیـرد. برای تهیه پـودر آب پنیرکـانی زدایـی شـده یـا (Demineralized Whey Powder) DWP از آب پنیـر شـیرین (Sweet Whey) استفاده گردید و بر اساس نتایج این تحقیق، در طی پروسه تولید، کاهش 89 درمیزان آفلاتوکسـین M1 در پـودر آب پنیر مشاهده شد. در این تحقیق آفلاتوکسین M1 موجود در 10 نمونه شامل 5 نمونه آب پنیر شیرین و 5 نمونـه پـودر آب پنیـر مورد بررسی قرار گرفت. میانگین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونه های آب پنیر 44 نانوگرم بر لیتر و میانگین نتایج پودر آب پنیر کانی زدایی شده 51 نانوگرم بر لیتر بود. نتایج در همه نمونه ها کمتر حد بیشینه تعریف شده در استاندارد کدکس و اتحادیه اروپـا برای شیر خام بود. این نمونه ها از کارخانه پودر شیر مشهد (Nutricia-MMP) جمع اوری و مورد مـورد بررسـی قـرار گرفتنـد. جهت تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونه ها، از روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا استفاده شد. عوامل موثر در واحد کانی زدایی در کاهش آفلاتوکسینM1 نیز از جمله سایر موارد بررسی شده در این تحقیق میباشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky