توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کلیات گیاه شناسی (به) در فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کلیات گیاه شناسی (به) در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کلیات گیاه شناسی (به) در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کلیات گیاه شناسی (به) در فایل ورد (word) :

کلیات گیاه شناسی

 

به درخت کوچکی است که پوست ساقه و تنه آن قهو های بوده و در اکثر نقاط اروپا ، نواحی مدیترانه ، آسیا و آفریقای شمالی می روید .

 

برگهای آن پوشیده از کرک و صاف است . گلهای آن درشت ، برنگ سفید و یا صورتی و دارای پنج گلبرگ می باشد . میوه رسیده زردرنگ ، گرد و یا بشکل گلابی است و در سطح آن پوشیده از کرک بوده و دریا طعمی مطبوع ، شیرین و یا کمی ترش است .

 

ترکیبات شیمیایی:

در 100 گرم میوه به مواد زیر مواد زیر وجود است :

 

آب                           83 گرم

 

مواد قندی                  10 گرم

 

مواد نشاسته ای           5 گرم

 

کلسیم                     10 میلی گرم

 

فسفر                       17 میلی گرم

 

آهن                       0/8 میلی گرم

 

پتاسیم                  195 میلی گرم

 

سدیم                    5 میلی گرم

 

ویتامین آ               40 واحد

 

ویتامین ث            15 میلی گرم

 

ویتامین ب 1         0/02 میلی گرم

 

ویتامین ب 2        0/03 میلی گرم

 

ویتامین ب 3       0/2 میلی گرم

 

خواص داروئی میوه به :

از نظر طب قدیم ایران به شیرین کیم گرم و تر و ترش و سرد و خشک است . روغن به سرد ، تر و قابض و به دانه سرد و تر است .

 

1)به تقویت کنده قلب است .

 

2)ادرار آور است.

 

3)نرم کننده سینه است .

 

4)مقوی معده و دستگاه هاضمه است .

 

5)قابض است .

 

6)خونریزی را بند می آرود .

 

7)به ترش مسهل است .

 

8)به ترش برای تنگی نفس مفید است .

 

9)به ترش استفراغ را بند می آورد .

 

10)اسهال های ساده و اسهال خونی را درمان می کند .

 

11)به بهترین و مفید ترین میوه برای مسلولین است .

 

12)خونریزی از رحم را متوقف می کند .

 

13)اثر مفید روی بواسیر درد .

 

14)برای هضم غذا مفید است .

 

خواص به دانه

 

1- لعاب به دانه را روی زخم ها و سوختگی ها بگذارید تا باعث شفای سریع آنها شود .

 

2-ضد تب است .

 

3-اسهال خونی و ساده را درمان می کند .

 

4- برای درمان جراحات گلو موثر است .

 

5-سرفه را برطرف می کند .

 

6- برای درمان تورم های داخلی بدن مفید است .

 

7-برای التیام ترک پوست دست وبدن ، نوک پستان ، لب و بواسیر لعاب به دانه را روی موضع بمالید .

 

8-برای درمان خشکی زبان و دهان مفید است .

 

9-آفتاب زدگی را با مالیدن لعاب به دانه بر روی پوست درمان کنید .

 

10-جویدن به دانه برای تقویت نیروی جنسی مفید است .

 

خواص  دم کرده گل و شکوفه به 

 

1-سردرد را برطرف می کند.

 

2- مقوی معده است .

 

3-سینه را صاف و تقویت می کند.

 

4-سرفه کودکان را برطرف می سازد .

 

5-برای درمان بی خوابی دم کرده گل را با آّب بهار نارنج مخلوط کرده و قبل از رفتن به رختخواب بنوشید .

 

خواص روغن به

 

1)برای برطرف کردن زنگ زدن در گوش مفید است

 

2)سرگیجه را برطف می کند

 

3)برای مداوای زخم های دهان مفید است .

 

4)خونریزی ریوی را درمان می کند .

 

5)اسهال مزمن را برطرف می کند.

 

6)دوست کبد است و روم کبد را رفع می کند .

 

7)زخم روده ها را درمان می کند .

 

خواص برگ وشاخه های به

 

1)جوشانده برگ درخت به ورم چشم را مداوا می کند .

 

2)زخم ها را با جوشانده برگ به بشوئید .

 

3)قابض است .

 

4)ضماد برگ درخت به برای ورم چشم مفید است .

 

طرز استفاده:

1) شیره به : 50 گرم به را خرد کرده با 50 گرم عسل یا شکر مخلوط کنید و در یک لیتر آب جوش بریزید و آنرا روی چراغ گذاشته تا بجوشد و حجم آن به نصف تقلیل یابد .

 

2) شراب به : 50 رگم به خورد شده را در یک لیتر شراب ریخته و بگذارید دو هفته بماند و سپس از آن استفاده کنید .

 

3)جوشانده دانه به : 30 گرم به دانه را در یک لیتر آب جوش ریخته و آنقدر بجوشانید تا بصورت ژله در آید .

 

4)جوشانده برگ درخت به : 30گرم برگ درخت به را در یک لیتر آبجوش ریخته و مدت چند دقیقه بجوشانید .

 

5)دم کرده گل به : 30 گرم گل به را در یک لیتر آبجوش ریخته و بمدت پنج دقیقه بگذارید تا دم بکشد .

 

6)لوسیون پوست به : ایو لوسیون برای از بین بردن چین و چروکهای پوست از هر کرم دیگری موثر تر است .

 

7)روغن به : به را تکه تکه کرده و بپزید سپس آب آنرا بگیرید و با دو برابر وزن آن روغن زیتون مخلوط کرده و آنقدر بجوشانید تا تمام آب آن بخار شود و فقط روغن باقی بماند البته قدت کنید که روغن نسوزد .

 

مضرات :

خوردن به بصورت خام خوب نیست و مضر می باشد زیرا به خام رگهای بدن را مسدود می سازد و چون گرم است برای کسانیکه گرم مزاجند خوب نیست .

 

 

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky