گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر كرج بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز و حبوبات آبی در فایل ورد (word) دارای 192 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر كرج بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز و حبوبات آبی در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر كرج بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز و حبوبات آبی در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
دانلود گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر كرج بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز و حبوبات آبی در فایل ورد (word)
این محصول در قالب فایل word و در 182 صفحه تهیه و تنظیم شده است.
توجه :
شما می توانید با خرید این محصول فایل " قلق های پایان نامه نویسی (از عنوان تا دفاع)" را به عنوان هدیه دریافت نمایید.
« گزارش کارآموزی در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر كرج بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز و حبوبات آبی در فایل ورد (word)
فهرست مطالب»
عنوان | شماره صفحه |
تاریخچه | 1 |
بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز | 12 |
قسمت اول: سیب زمینی | |
مقدمه | 40 |
طبقه بندی | 42 |
گیاه شناسی | 44 |
گلدهی در سیب زمینی | 46 |
طبقه بندی و مراكز پراكنش سیب زمینی | 47 |
عادت رشد | 48 |
سیستم تولید بذر گواهی شده در كانادا | 58 |
آبیاری | 60 |
نیازهای غذایی سیب زمینی | 64 |
زمان برداشت | 73 |
فیزیولوژی پس از برداشت | 77 |
گواهی بذور سیب زمینی | 85 |
هدفهای اصلاحی سیب زمینی | 86 |
طرح در حال اجرا در مؤسسه بررسی سیب زمینی | 101 |
قسمت دوم: پیاز | |
پیشینه | 145 |
رده بندی گیاهی | 145 |
تركیب پیاز | 146 |
بو و طعم پیاز | 146 |
ارقام پیاز | 147 |
سطح زیر كشت | 149 |
تولید | 151 |
عملكرد | 152 |
فرایند تولید | 154 |
انبار كردن | 167 |
طرح های در حال اجراء در مؤسسه بر روی پیاز | 169 |
منابع و مأخذ | 177 |
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0