توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  پنیر فرآوری شده در فایل ورد (word) دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پنیر فرآوری شده در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پنیر فرآوری شده در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پنیر فرآوری شده در فایل ورد (word) :

پنیر فرآوری شده در فایل ورد (word)


ساختمان میكروسكوپی پنیر فرآوری شده در فایل ورد (word) :

فرآوری به طور محسوسی ساختار پنیر ساده را تغییر داده و موجب ظهور ساختارهای جدید در پنیر فرآوری شده در فایل ورد (word) می شود ، تغییرات با استفاده از میكروسكوپهای نوری و الكترونی كه مكمل یكدیگرند

بررسی می شوند ، روشهای آماده سازی نمونه نسبتا ساده ، رنگ كننده خاص پروتیئن ، چربی ، باكتری و تركیبات پنیری دیگر و آزمایش نمونه ها با استفاده از تجهیزات قابل اجراء استفاده از

میكروسكوپ نوری را به عنوان اولین روش مورد انتخاب مطرح می كند . آماده سازی نمونه ها برای استفاده از میكروسكوپ الكترونی پیچیده تر و تجهیزات استفاده شده به صورت قابل ملاحظه ای گرانتر

می باشد ، اما در عوض دارای نتیجه آزمایش عالی تر بوده به طور وضوح جزئیات بیشتری را مشخص می نماید . ابعاد مختلف ساختمان پنیر كه با استفاده از میكروسكوپ نوری و میكروسكوپ الكترونی

نمایش داده شد ، بوسیله بروكر بررسی شد ، و استفاده از میكروسكوپ الكترونی درعلم تغذیه بوسیله كلب بررسی و منتشر شد . بوهك پیشنهاد داد كه پنیرهای ساده برای عمل

فرآوری باید براساس برهم كنششان با محلولهای نمك ذوبی در طی محدوده دمایی 85 – 95 . C انتخاب شوند .

جزئیات تحقیقات وی اخیرا منتشر شدند . خصوصا استفاده از میكروسكوپ پلاریزه نوری در آزمایش انحلال پذیری نمك های ذوبی در طی عمل فرآوری پنیر مفید می باشد .

مزایای استفاده از میكروسكوپ فلوئورسان بوسیله ای یو در بررسی فرآوری پنیر كه شامل فرآیندهای ساده و ویژه ای بوده منتشر شد . تصاویر بزرگ شده مواد تشكیل دهنده پنیر بوسیله فلوئورسان

طبیعی و از طریق قابلیت جذب فلوئورسان طبیعی مشخص می شوند ، با استفاده از میكروسكوپ اسكن لیزری هم اكنون ریز نگارهای چاپی پنیر گوآدا بدست می آید . با استفاده ازاین نوع میكروسكوپ

كه امروزه در علم تغذیه كاربرد داشته است ، پرتو لیزری بوسیله فرآیندی به نام تقسیم كننده نوری برای ایجاد مجموعه ای از ریز نگارها در عمق معینی پایین تر از سطح نمونه استفاده می شود در نتیجه

یك شكل سه بعدی از ساختمان نمونه بدست می آید .

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky