توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  نگاهداری اسفناج و هویج در سردخانه در فایل ورد (word) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نگاهداری اسفناج و هویج در سردخانه در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نگاهداری اسفناج و هویج در سردخانه در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نگاهداری اسفناج و هویج در سردخانه در فایل ورد (word) :

نگاهداری اسفناج و هویج در سردخانه


نگاهداری اسفناج و هویج در سردخانه در فایل ورد (word)
فهرست مطالب

نگهداری اسفناج در سردخانه

هدف

دامنه كاربرد

شرایط برداشت

پایین آوردن درجه حرارت

بسته‏ بندی

درجه ‏بندی حرارت مناسب

رطوبت نسبی

مدت نگهداری

پیشگفتار

استاندارد نگهداری اسفناج در سردخانه كه به وسیله كمیسیون فنی بررسی و كنترل روش‏های نگهداری و تدوین شده در بیست و پنجمین جلسه كمیته ملی مواد خوراكی و فرآورده‏های كشاورزی مورخ 38/8/24 تصویب گردید . پس از تایید شورای عالی استاندارد و با استناد ماده یك قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد .

نگهداری اسفناج در سردخانه

1 ـ هدف

هدف از تدوین این استاندارد ارائه نحوه برداشت , بسته‏بندی , حمل و نقل نگاهداری اسفناج می‏باشد .

2 ـ دامنه كاربرد

این استاندارد در مورد نوع پرورش یافته اسفناج spencia 01penciaS كه در مقایسه با نوع پرورش نیافته آن دارای برگ بیشتر و ساقه كلفت‏تر می‏باشد به كار می‏رود . نوع زمستانی این فرآورده دارای برگ‏های بهتری بوده و نگهداری آن بهتر انجام می‏شود .

3 ـ شرایط برداشت

اگر برداشت اسفناج زمانی انجام گیرد كه محصول دارای بهترین كیفیت نبوده و كاملا رسیده نباشد باعث فساد آن خواهد شد .

نگاهداری هویج در سردخانه

مقدمه

هدف و دامنه كاربرد

شرایط چیدن و درجه‏بندی

بسته ‏بندی هویج

پائین آوردن درجه حرارت

درجه حرارت مطلوب

رطوبت نسبی

گردش هوا

مدت نگاهداری

پیشگفتار

استاندارد نگاهداری هویج در سردخانه كه بوسیله كمیسیون فنی بررسی و كنترل روشهای نگهداری تهیه و تدوین شده در بیست و سومین جلسه كمیته ملی مواد خوراكی و فرآورده‏های كشاورزی مورخ 35/9/27 تصویب گردید . پس از تائید شورای عالی استاندارد و باستناد ماده یك ( قانون مواد الحاقی به قانون تاسیس موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349) بعنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد .

نگاهداری هویج در سردخانه

مقدمه

بطور كلی كیفیت سبزیجات را پس از برداشت از مزرعه نمی‏توان بهبود بخشید و هدف از نگاهداری حفظ كیفیت اولیه است .

سبزیجات كیفیت خود را به چند طریق از دست می‏دهند و نگاهداری اسفناج و هویج در سردخانه در فایل ورد (word)
فهرست ذیل نمایانگر زیانهائی است كه ممكن است در فاصله برداشت از مزرعه و هنگام مصرف به كیفیت آنها وارد آید :

- تغییرات متابولیك كه با تنفس گیاه و یا رسیدن آن ارتباط دارد .

- كم شدن رطوبت كه در نتیجه آن گیاه پیر و پلاسیده میشود .

- زخمی شدن و آسیب‏های مكانیكی

- آفت زدگی

1 ـ هدف و دامنه كاربرد

هدف از تدوین این استاندارد ارائه نحوه چیدن , بسته‏بندی , حمل و نقل و نگاهداری هویج میباشد .

این استاندارد در مورد هویج نوع Daucus carota Linnaeus كه در فصل زمستان برای نگهداری تولید میشود بكار میرود .

2 ـ شرایط چیدن و درجه‏ بندی

2 ـ 1 ـ هویج‏هائی باید برای نگهداری انتخاب شوند كه دیرتر كشت شده‏اند هویج باید موقع جمع‏آوری زیاده از حد رسیده نباشد پس از برداشت برگهای بالای هویج باید چیده شود بدون آنكه آسیبی به ریشه وارد گردد .

2 ـ 2 ـ در مواقعی كه هویج در هوای بارانی جمع‏آوری میشود خشك كردن رطوبت حاصله از باران ضروری است لیكن باید دقت شود تا رطوبت خود ریشه كاهش نیابد زیرا این امر اثر نامطلوب در نگاهداری آن خواهد داشت .

نوع فایل:word

سایز:19.9 KB

تعداد صفحه:11

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky