نگاهداری اسفناج و هویج در سردخانه در فایل ورد (word) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد نگاهداری اسفناج و هویج در سردخانه در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نگاهداری اسفناج و هویج در سردخانه در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
نگاهداری اسفناج و هویج در سردخانه
نگاهداری اسفناج و هویج در سردخانه در فایل ورد (word)
فهرست مطالب
نگهداری اسفناج در سردخانه
هدف
دامنه كاربرد
شرایط برداشت
پایین آوردن درجه حرارت
بسته بندی
درجه بندی حرارت مناسب
رطوبت نسبی
مدت نگهداری
پیشگفتار
استاندارد نگهداری اسفناج در سردخانه كه به وسیله كمیسیون فنی بررسی و كنترل روشهای نگهداری و تدوین شده در بیست و پنجمین جلسه كمیته ملی مواد خوراكی و فرآوردههای كشاورزی مورخ 38/8/24 تصویب گردید . پس از تایید شورای عالی استاندارد و با استناد ماده یك قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر میگردد .
نگهداری اسفناج در سردخانه
1 ـ هدف
هدف از تدوین این استاندارد ارائه نحوه برداشت , بستهبندی , حمل و نقل نگاهداری اسفناج میباشد .
2 ـ دامنه كاربرد
این استاندارد در مورد نوع پرورش یافته اسفناج spencia 01penciaS كه در مقایسه با نوع پرورش نیافته آن دارای برگ بیشتر و ساقه كلفتتر میباشد به كار میرود . نوع زمستانی این فرآورده دارای برگهای بهتری بوده و نگهداری آن بهتر انجام میشود .
3 ـ شرایط برداشت
اگر برداشت اسفناج زمانی انجام گیرد كه محصول دارای بهترین كیفیت نبوده و كاملا رسیده نباشد باعث فساد آن خواهد شد .
نگاهداری هویج در سردخانه
مقدمه
هدف و دامنه كاربرد
شرایط چیدن و درجهبندی
بسته بندی هویج
پائین آوردن درجه حرارت
درجه حرارت مطلوب
رطوبت نسبی
گردش هوا
مدت نگاهداری
پیشگفتار
استاندارد نگاهداری هویج در سردخانه كه بوسیله كمیسیون فنی بررسی و كنترل روشهای نگهداری تهیه و تدوین شده در بیست و سومین جلسه كمیته ملی مواد خوراكی و فرآوردههای كشاورزی مورخ 35/9/27 تصویب گردید . پس از تائید شورای عالی استاندارد و باستناد ماده یك ( قانون مواد الحاقی به قانون تاسیس موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349) بعنوان استاندارد رسمی ایران منتشر میگردد .
نگاهداری هویج در سردخانه
مقدمه
بطور كلی كیفیت سبزیجات را پس از برداشت از مزرعه نمیتوان بهبود بخشید و هدف از نگاهداری حفظ كیفیت اولیه است .
سبزیجات كیفیت خود را به چند طریق از دست میدهند و نگاهداری اسفناج و هویج در سردخانه در فایل ورد (word)
فهرست ذیل نمایانگر زیانهائی است كه ممكن است در فاصله برداشت از مزرعه و هنگام مصرف به كیفیت آنها وارد آید :
- تغییرات متابولیك كه با تنفس گیاه و یا رسیدن آن ارتباط دارد .
- كم شدن رطوبت كه در نتیجه آن گیاه پیر و پلاسیده میشود .
- زخمی شدن و آسیبهای مكانیكی
- آفت زدگی
1 ـ هدف و دامنه كاربرد
هدف از تدوین این استاندارد ارائه نحوه چیدن , بستهبندی , حمل و نقل و نگاهداری هویج میباشد .
این استاندارد در مورد هویج نوع Daucus carota Linnaeus كه در فصل زمستان برای نگهداری تولید میشود بكار میرود .
2 ـ شرایط چیدن و درجه بندی
2 ـ 1 ـ هویجهائی باید برای نگهداری انتخاب شوند كه دیرتر كشت شدهاند هویج باید موقع جمعآوری زیاده از حد رسیده نباشد پس از برداشت برگهای بالای هویج باید چیده شود بدون آنكه آسیبی به ریشه وارد گردد .
2 ـ 2 ـ در مواقعی كه هویج در هوای بارانی جمعآوری میشود خشك كردن رطوبت حاصله از باران ضروری است لیكن باید دقت شود تا رطوبت خود ریشه كاهش نیابد زیرا این امر اثر نامطلوب در نگاهداری آن خواهد داشت .
نوع فایل:word
سایز:19.9 KB
تعداد صفحه:11
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0