توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر داروهای سایکوتروپیک بر میزان پروتئین NGF در مغز موش صحرایی در فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر داروهای سایکوتروپیک بر میزان پروتئین NGF در مغز موش صحرایی در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر داروهای سایکوتروپیک بر میزان پروتئین NGF در مغز موش صحرایی در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر داروهای سایکوتروپیک بر میزان پروتئین NGF در مغز موش صحرایی در فایل ورد (word) :

مقاله اثر داروهای سایکوتروپیک بر میزان پروتئین NGF در مغز موش صحرایی در فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1388 در فیزیولوژی و فارماكولوژی از صفحه 244 تا 252 منتشر شده است.
نام: اثر داروهای سایکوتروپیک بر میزان پروتئین NGF در مغز موش صحرایی
این مقاله دارای 9 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله داروهای سایکوتروپیک
مقاله فاکتور رشد عصبی
مقاله مغز
مقاله موش صحرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: داروهای سایکوتروپیک اثرات خود را تا حدودی از طریق افزایش میزان توروتروفین ها در مغز اعمال می کنند. نظر به محدود بودن طیف مطالعات انجام شده در خصوص آنالیز پروتئین NGF در پی درمان های سایکوتروپکی، مطالعه حاضر به منظور ارزیابی اثرات تجویز حاد و مزمن داروهای سایکوتروپیک بر میزان پروتئین NGF در پنج ناحیه از مغز شامل کورتکس فرونتال، هیپوکامپ، آمیگدال، پیاز بویایی و ساقه مغز طراحی گردید.
روش های: موش های صحرایی نر بالغ از نژاد Sprague – Dawley تحت تجویز حاد یا مزمن (21 روز) دزیپرامین، فنلزین، فلوکستین، کلردیازپوکساید (هر یک با دوز 10 میلی گرم / کیلوگرم)، هالوپریدول (1 میلی گرم / کیلوگرم)، و کلوزاپین (20 میلی گرم / کیلوگرم) قرار گرفتند. 24 ساعت پس از آخرین تزریق، میزان پروتئین NGF در نواحی جدا شده مغز با استفاده از کیت الایزا اندازه گیری شد.
یافته ها: تجویز حاد داروهای یاد شده، اثری بر میزان پروتئین NGF در مغز نداشت. تجویز مزمن دزیپرامین، فنلزین، فلوکستین، هالوپریدول و کلوزاپین منجر به افزایش NGF در کورتکس فرونتال شد. دزیپرامین، فلوکستین، فنلزین و کلوزاپین، NGF را در هیپوکامپ افزایش دادند. در پیاز بویایی؛ دزیپرامین و فلوکستین NGF را افزایش، در حالی که فنلزین و هالوپریدول موجب کاهش نوروتروفین مذکور شدند. هیچ یک از داروها میزان NGF را در آمیگدال و ساقه مغز تغییر ندادند. تجویز مزمن کلردیازپوکساید، اثری بر میزان پروتئین NGF در مغز نداشت.
نتیجه گیری: داروهای سایکوتروپیک اثرات متفاوتی بر میزان پروتئین NGF در مغز اعمال می کنند. این امر ممکن است با ویژگی درمانی این داروها و اثر آنها بر عملکرد شناختی مرتبط باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky