توضیحات

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

  سمینار نساجی بررسی پیشرفت های حاصله در صنعت تولید و تکمیل منسوجات بی بافت در فایل ورد (word) دارای 138 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف سمینار نساجی بررسی پیشرفت های حاصله در صنعت تولید و تکمیل منسوجات بی بافت در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی سمینار نساجی بررسی پیشرفت های حاصله در صنعت تولید و تکمیل منسوجات بی بافت در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سمینار نساجی بررسی پیشرفت های حاصله در صنعت تولید و تکمیل منسوجات بی بافت در فایل ورد (word) :

سمینار نساجی بررسی پیشرفت های حاصله در صنعت تولید و تکمیل منسوجات بی بافت در فایل ورد (word)

چکیده:

از آنجا که بشر همواره سعی داشته که جهت بهبود وضعیت خود الهاماتی از مسائل و رخدادهای طبیعی اطراف خود بگیرد امروزه با توجه به برتری ها و موقعیت های صنعتی منسوجات بدون بافت می توان تعداد زیادی از رخدادهای طبیعی مواد را با منسوجات بدون بافت مقایسه کرد، برای مثال پیله های کرم ابریشم را به لایه های به هم چسبیده منسوجات بدون بافت و لانه زنبور را با ساختمان لایه های مرطوب در منسوجات بدون بافت و ساختمان های لیفی توسعه یافته در بعضی گیاهان را با لایه های تار عنکبوتی کارد شده مقایسه کرد.

تفکر اقتصادی در رابطه با منسوجات بدون بافت بین سال های 1900 – 1890 میلادی براساس چهار فاکتور ذیل شکل گرفت.

1- تهیه و تدارک الیاف اکستروده شده

2- تشکیل لایه های تار عنکبوتی

3- تشکیل لایه های تار عنکبوتی به نحو مناسبی جهت مصرف مورد نیاز

اگرچه تولید منسوجات بدون بافت بین سال های 1950 – 1900 میلادی گسترش پیدا کرد ولی از لحاظ کاربرد تا سال 1950 میلادی جایگاه تولیدی و کاربردی خود را پیدا کرده بود و در واقع از سال 1950 میلادی به بعد بحثی در جهت تولید کاربردی و اقتصادی در منسوجات بدون بافت ایجاد گردید. با توجه به ملاحظات و محدودیت های موجود آن زمان تولید منسوجات بدون بافت بین سال های 1970 – 1960 میلادی در اروپا به 4000 تن رسید و از این نقطه به بعد تولید بیشتر این محصولات آغاز گردید تا جایی که تولید این محصولات در سال 1998 میلادی به 800/000 تن در اروپا رسید که در این سال تولید جهانی منسوجات بدون بافت بالغ بر 2/300/000 تن بوده که دو تولیدکننده اصلی آن اروپا و شمال آمریکا بوده است.

مقدمه:

منسوجات بی بافت به چه منسوجاتی گفته می شود؟

به این سوال پاسخ های فراوانی داده شده که عبارتند از:

EDANA (evropean Disposoble And Nonwovens Association:

«منسوجات بدون بافت پارچه های منحصر به فرد یکنواختی هستند که ضمن قیمت نازل دارای گسترده کاربرد زیادی هستند» این تعریف توصیف دقیق و رسمی راجع به منسوجات بدون بافت نیست و فقط یک دید کلی راجع به منسوجات بدون بافت به ما می دهد.

Inter national standard organization:

CEN: European committee of normalization

ISO به شماره (9092 – CN,iso)

توضیح 092 – ISO و 29092 – EN درباره منسوجات بی بافت:

منسوج بی بافت، یک صفحه تولید شده به صورت تار عنکبوتی یا از توده الیاف است که الیاف آن به صورت مستقیم و موازی و یا به صورت راندون جهت داده شده اند و این الیاف به وسیله اصطکاک و یا چیب به هم متصل شده اند که این صفحه تولید شده می تواند به یک لایه بافته شده تاری – پودی، حلقوی تاری، حلقوی پودی، تافتینگ، به وسیله الیاف یا فیلامنت دوخته و یا متصل شوند و یا به وسیله روش مرطوب و یا سوزن زنی نمدی شوند که از این مقولات کاغذ مستثنی است. الیاف مورد استفاده می تواند دست ساخته و یا طبیعی باشد که همچنین می تواند به صورت بریده یا فیلامنت مورد استفاده قرار گیرد.

تعریف فوق دارای نکات قابل ذکر ذیل است:

1- برای تمیزز دادن ویژگی خط مرطوب تولید منسوج بدون بافت با کاغذ بایستی شرایط ذیل در خط منسوج بدون بافت وجود داشته باشد:

الف – بیش از 50% وزن رشته های مورد استفاده بایستی از شرط L/D>300 تبعیت نماید و دانسیته آن کمتر از 0.4gr/m3 باشد.

2- اصطلاح نمد سوزنی در صورت محصولات بدون بافتی است که به روش سوزن زنی مکانیکی نمدی شده اند و روش متداول و گسترده ای است که کاربردهای پزشکی و ژئوتکستایل وسیعی دارد.

3- پیدایش گروهی از محصولات مانند فیلم های سوراخ دار و صفحه های پلاستیکی، یک هم خانوادگی بین این محصولات و منسوجات بدون بافت ایجاد کرده است و به بیان این استاندارد زمانی این ها در محدوده منسوجات بدون بافت قرار می گیرند که خصوصیات الیاف ذکر شده را داشته باشند.

4- ویسکوز جزء دسته الیاف بازیافتی گیاهی محسوب نشده است.

5- دانسیته می تواند به روش Iso-9073-1 محاسبه شده و حتی با این استاندارد نیز ممکن است اختلافاتی بین دیگر روشها وجود داشته باشد بنابراین هنوز هم مشکل است به طور دقیق نتیجه گیری کرد که، منسوج بدون بافت است و به راحتی آن را از فیلم و محصولات بافته شده و کاغذ جدا کرد.

تعریف theus based Association of nonwoven industrg (INDA انجمن صنایع منسوجات بدون بافت ایالات متحده آمریکا.

منسوج بدون بافت: یک صفحه تار عنکبوتی یا توده الیاف طبیعی یا دست ساخته و یا فیلامنت به جز کاغذ که رشته های نخ تشکیل نیافته است و به وسیله روش های مختلفی به یکدیگر متصل گردیده اند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky