توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آزمایشگاهی اثر دو پاک کننده بر میزان زبری سطحی دست دندان آکریلی در فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آزمایشگاهی اثر دو پاک کننده بر میزان زبری سطحی دست دندان آکریلی در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آزمایشگاهی اثر دو پاک کننده بر میزان زبری سطحی دست دندان آکریلی در فایل ورد (word)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آزمایشگاهی اثر دو پاک کننده بر میزان زبری سطحی دست دندان آکریلی در فایل ورد (word) :

مقاله بررسی آزمایشگاهی اثر دو پاک کننده بر میزان زبری سطحی دست دندان آکریلی در فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در مجله دندانپزشكی دانشگاه علوم پزشكی شیراز – Journal Of Dentistry از صفحه 84 تا 89 منتشر شده است.
نام: بررسی آزمایشگاهی اثر دو پاک کننده بر میزان زبری سطحی دست دندان آکریلی
این مقاله دارای 6 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پاک کننده دست دندان
مقاله زبری سطحی
مقاله رزین آكریلی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بیان مساله: استفاده از محلول های پاک كننده و خمیر دندان ها از انواع روش های رایج برای پاک كردن سطح دست دندان است، که می توانند باعث افزایش زبری سطحی دست دندان های آکریلی گردند.
هدف: هدف از این پژوهش، بررسی اثر دو پاک کننده محلول و خمیری بر میزان زبری سطحی دست دندان پس از کاربرد مسواک بود.
مواد و روش: در این بررسی آزمایشگاهی، 30 قطعه دیسک آكریلی به قطر 20 و ضخامت 2 میلی متر ساخته شدند و به گونه ای یکنواخت پرداخت گردیدند. سپس، به صورت تصادفی به سه گروه 10تایی بخش شدند و میزان زبری سطحی نمونه ها بر پایه Ra اندازه گیری گردید. گروه نخست، به وسیله دستگاه ویژه تحت سایش با مسواك و خمیر قرار گرفتند. گروه دوم، در آغاز تحت سایش با مسواك و آب قرار گرفته و سپس، به مدت 92 ساعت در درون محلول پاک کننده شناور شدند. گروه سوم (گروه شاهد)، تنها تحت سایش با مسواك و آب قرار گرفتند. برای همه گروه ها مسواك با نیروی 200 گرم بر سطح هر نمونه 10000 بار كشیده شد. سپس، دوباره میزان زبری سطحی نمونه های هر گروه اندازه گیری شد و اطلاعات به دست آمده از طریق آزمون واریانس یک سویه آنوا (ANOVA) و توکی (Post hoc Tukey) بررسی شدند (a=0.05).
یافته ها: در همه گروه ها افزایش زبری سطحی مشاهده گردید، ولی زبری سطحی ایجاد شده در گروه نخست كه از خمیردندان استفاده شده بود در مقایسه با دو گروه دیگر افزایش معناداری داشت (p=0.01)، اما در گروه دوم و سوم تفاوت معناداری میان زبری سطحی دیده نشد (p>0.05).
نتیجه گیری: مواد پاک کننده دست دندان که به صورت محلول هستند نسبت به گونه خمیری، زبری سطحی کمتری ایجاد می کنند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky