توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی سامانه تولید پلاسمای سرد به وسیله ی مایکروویو و بررسی اثر سترون کنندگی آن روی باکتری Salmonella enteric subsp Enterica در pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی سامانه تولید پلاسمای سرد به وسیله ی مایکروویو و بررسی اثر سترون کنندگی آن روی باکتری Salmonella enteric subsp Enterica در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی سامانه تولید پلاسمای سرد به وسیله ی مایکروویو و بررسی اثر سترون کنندگی آن روی باکتری Salmonella enteric subsp Enterica در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی سامانه تولید پلاسمای سرد به وسیله ی مایکروویو و بررسی اثر سترون کنندگی آن روی باکتری Salmonella enteric subsp Enterica در pdf :



تعداد صفحات:8
چکیده:
در یک دهه ی اخیر اثرات سترونکنندگی پلاسمای سرد روی مواد غذایی مورد توجه قرار گرفته است. لذا با توجه به جدید بودن این روش وعدم وجود تجهیزات تجاری، در این بررسی امکان طراحی سامانه آزمایشگاهی تولید پلاسمای سرد به منظور سترون سازی مواد غذایی ارزیابی شد. پس از موفقیت آمیز بودن طراحی و تولید پلاسمای سرد، شرایط مختلف کارکرد دستگاه تحت ارزیابی قرار گرفت و شرایط بهینه (فشار مطلق 10 میلی بار و سرعت جریان گاز 16Nl/h) بهصورت تجربی بهدست آمد. آنگاه آزمونهای سترون کنندگی روی سطوح تخم مرغ و فویل آلومینیوم و کیفی روی تخم مرغ انجام گرفت. نتایج نشان داد که سامانه ی پلاسمای طراحی شده قادر است در مدت زمان تیمار 5 دقیقه، جمعیت باکتریایی تلقیح شده روی تخم مرغ و فویل آلومینیوم را به ترتیب 1/92 و 2/3 سیکل لگاریتمی کاهش دهد. همچنین، تیمار پلاسمای سرد مایکروویوی به مدت 10 دقیقه، هیچگونه اثر معنی داری روی برخی ویژگیهای کیفی تخم مرغ نداشت.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky