توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برهمکنش علف کش ها و مقادیر مختلف آمینوکلات مگافول بر علف هرز سوروف (Echinochloa crus-galli) و ویژگیهای زراعی نشاء برنج (Oryza sativa) در خزانه در pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برهمکنش علف کش ها و مقادیر مختلف آمینوکلات مگافول بر علف هرز سوروف (Echinochloa crus-galli) و ویژگیهای زراعی نشاء برنج (Oryza sativa) در خزانه در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برهمکنش علف کش ها و مقادیر مختلف آمینوکلات مگافول بر علف هرز سوروف (Echinochloa crus-galli) و ویژگیهای زراعی نشاء برنج (Oryza sativa) در خزانه در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برهمکنش علف کش ها و مقادیر مختلف آمینوکلات مگافول بر علف هرز سوروف (Echinochloa crus-galli) و ویژگیهای زراعی نشاء برنج (Oryza sativa) در خزانه در pdf :



تعداد صفحات:5
چکیده:
به منظور بررسی برهم کنش مقادیر آمینو کلات مگافول و مصرف علف کش، آزمایشی به صورت طرح کرت های خرد شده در قالب بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار در منطقه درودزن انجام گرفت. مقادیر آمینو کلات مگافول شامل (0، 0/833، 1/6 و 2/5 1-L.ha و مصرف علف کش شامل: 4 1-L.ha پاراکوآت،3/5 1-L.ha اوردرام مصرف در زمین خشک، 3/5 اوردرام به صورت قطرهپاشی قبل از ریختن بذر، 2 1-L.ha 3/ اوردرام بعد از سبز شدن بذر زیر آب، 2 1-L.ha اوردرام در مرحله دو برگی بعد از بیرون آمدن از آب، مصرف 4 1-L.ha پروپانیل در مرحله چمنی نشاء و شاهد بدون مصرف علفکش بود. 1/ نتایج نشان داد مصرف 5 1-L.ha آمینو کلات مگافول بیشترین رشد را بر ارتفاع، تعداد پنجه و وزن خشک برنج داشت. مصرف پاراکوآت به طرز چشمگیری باعث کنترل علف هرز سوروف گردید و بیشترین کاهش را در صفات آن داشت. پس از پاراکوآت، مصرف 4 1-L.ha 3/ پروپانیل و 2 1-L.ha اوردرام در زمین خشک بهترین نتایج را در کنترل علفهرز سوروف 3/ داشتند. مصرف 2 1-L.ha اوردرام در مرحله سبز شدن بذر زیر آب و مرحله دو برگی بعد از بیرون آمدن از آب، کنترل مناسبی بر صفات علفهرز سوروف نداشت. در نهایت، مصرف 4 1-L.ha 1/ پاراکوآت و 5 1-L.ha آمینو کلات مگافول بهترین اثر را بر صفات نشاء برنج داشتند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky