توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عوامل روان شناختی خطر ساز در ابتلا به بیماری کرونر قلبی: تحلیلی بر نقش شخصیت و سبک های مقابله ای در بیماری قلبی در pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عوامل روان شناختی خطر ساز در ابتلا به بیماری کرونر قلبی: تحلیلی بر نقش شخصیت و سبک های مقابله ای در بیماری قلبی در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل روان شناختی خطر ساز در ابتلا به بیماری کرونر قلبی: تحلیلی بر نقش شخصیت و سبک های مقابله ای در بیماری قلبی در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عوامل روان شناختی خطر ساز در ابتلا به بیماری کرونر قلبی: تحلیلی بر نقش شخصیت و سبک های مقابله ای در بیماری قلبی در pdf :

مقاله عوامل روان شناختی خطر ساز در ابتلا به بیماری کرونر قلبی: تحلیلی بر نقش شخصیت و سبک های مقابله ای در بیماری قلبی در pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مرداد و شهریور 1389 در مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشكی تبریز از صفحه 30 تا 34 منتشر شده است.
نام: عوامل روان شناختی خطر ساز در ابتلا به بیماری کرونر قلبی: تحلیلی بر نقش شخصیت و سبک های مقابله ای در بیماری قلبی
این مقاله دارای 5 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیماری عروق كرونر قلب
مقاله ویژگی های شخصیتی
مقاله سبك های مقابله ای
مقاله نورزگرایی
مقاله اجتناب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و اهداف: شیوع بالای بیماری قلبی عروقی اهمیت مقابله با این بیماری را آشکار می سازد و به همین دلیل شناسایی و بررسی عوامل خطرساز زیستی و روان شناختی و پیشگیری و درمان در این حیطه ضروری می باشد. مطالعه حاضر با هدف بررسی عوامل خطرساز روانی در ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب، رابطه پنج عامل شخصیتی و هشت سبک مقابله ای را با بیماری کرونر قلبی مورد بررسی قرار می دهد.
روش بررسی: جامعه نمونه این پژوهش 120 نفر زن و مرد (60 نفر از افراد مبتلا به بیماری گرفتگی عروق کرونر قلب که برای انجام عمل جراحی در مرکز آموزشی – درمانی فوق تخصصی قلب شهید مدنی تبریز در سال 1387 بستری بودند و 60 نفر از افراد سالم) 60 – 40 ساله به روش تصادفی ساده انتخاب شدند. برای گردآوری داده ها از سه پرسشنامه شامل آزمون پنج عاملی شخصیت نئو، آزمون سبک های مقابله ای، و پرسشنامه جمعیت شناختی استفاده شد. سپس با استفاده از تحلیل رگرسیون چند متغیری گام به گام، آزمون تی مستقل، و همبستگی پیرسون داده ها مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند.
یافته ها: تحلیل رگرسیون نشان داد از بین 5 عامل شخصیتی نئو فقط عامل نورزگرایی (P=0.018) و از بین 8 سبک مقابله ای فقط سبک اجتناب (P=0.013)، متغیرهای خوبی برای پیش بینی متغیر بیماری عروق کرونری قلب محسوب می شوند. بین دو گروه بیمار و غیر بیمار فقط در عامل نورزگرایی (P=0.001) و دو سبک مقابله ای اجتناب (P=0.02) و خویشتن داری (P=0.002) تفاوت معنی دار وجود دارد.
نتیجه گیری: عامل نورزگرایی که از رگه هایی چون خصومت، غم، بدبینی و عواطف منفی اشباع شده است و سبک مقابله ای اجتناب که شیوه ای منفی و هیجانی در برخورد با رویدادهای استرس زای زندگی است، همچنین سبک خود کنترلی (خویشتن داری) که مانع بروز احساسات و هیجانات فرد می شود و نوعی بازداری عاطفی را ایجاد می کند همگی از جمله عوامل روان شناختی خطرساز می باشند که فرد را مستعد ابتلا به بیماریهای عروق کرونر قلب می کند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky