توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های محتلف اندام های گیاه دارویی اسفند (.Peganum harmala L) در شمال شرق استان گلستان (اینچه برون) در pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های محتلف اندام های گیاه دارویی اسفند (.Peganum harmala L) در شمال شرق استان گلستان (اینچه برون) در pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های محتلف اندام های گیاه دارویی اسفند (.Peganum harmala L) در شمال شرق استان گلستان (اینچه برون) در pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های محتلف اندام های گیاه دارویی اسفند (.Peganum harmala L) در شمال شرق استان گلستان (اینچه برون) در pdf :

مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های محتلف اندام های گیاه دارویی اسفند (.Peganum harmala L) در شمال شرق استان گلستان (اینچه برون) در pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1388 در فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اكوفیزیولوژی گیاهی ایران) از صفحه 27 تا 38 منتشر شده است.
نام: بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های محتلف اندام های گیاه دارویی اسفند (.Peganum harmala L) در شمال شرق استان گلستان (اینچه برون)
این مقاله دارای 12 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسفند .Peganum harmala L عصاره اتانولی
مقاله آبی و جوشانده
مقاله ریشه ،دانه
مقاله اثر ضدباکتریال
مقاله شمال شرق استان گلستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
گیاه دارویی اسفند Peganum harmala L. متعلق به تیره Zigophyllaceae از گونه های ارزشمند دارویی رویشگاه های متفاوت استان گلستان است. این مطالعه به منظور اتنوفارماکولوژی و مقایسه اثر ضدباکتریال عصاره های اندام های مختلف گیاه دارویی اسفند در شمال شرق استان گلستان انجام گرفت. در این تحقیق ضمن بررسی فنولوژیکی، اطلاعات اتنوفارماکولوژی در مورد گیاه از مردم بومی و ترکمن منطقه بدست آمد. ریشه، ساقه، برگ، گل و دانه های گیاه در فاصله ماه های اردیبهشت تا مهر ماه 1387 جمع آوری و ضمن تهیه عصاره های آبی و جوشانده، عصاره اتانولی به روش پرکولاسیون تهیه گردید. به منظور بررسی و مقایسه اثر ضد باکتریال عصاره ها از دو روش دیسک دیفیوژن و چاهک استفاده شد و قطر هاله های عدم رشد بعد از 24 ساعت گرمخانه گذاری، اندازه گیری و مقایسه کارایی ضد میکروبی با آزمون Pearson chi square انجام و P<0.05 معنی دار ارزیابی گردید. نتایج نشان داد بیشترین اثر ضد باکتریال مربوط به عصاره اتانولی اندام ها بود ( 788درصد و .(P<0.001 اثربخشی عصاره اتانلی دانه (474 درصد) و ریشه (257 درصد مخصوصا در روش چاهک بیشتر از سایر اندام های گیاه بود و تفاوت اثر مهاری عصاره دانه به نسبت سایر گروه ها معنی دار بود .(P=0.01) نتایج حاکی از آن است که باکتری Bacillus licheniformis ( 58.4درصد) از بالاترین میزان حساسیت و باکتری های Staphylococcus aureus، Staphylococcus epidermisis، Micrococcus loteus،Salmonella typhi morium و Shigella dysentria هر یك با 50 درصد حساسیت یا حساسیت نسبی، از حساس ترین باکتری های مورد مطالعه و همچنین باکتری های Pseudomonas aeroginosa وProteus mirabilis هر یک با 917 درصد مقاومت، از مقاوم ترین باکتری های مورد مطالعه بودند. با وجود بالاتر بودن حساسیت باكتری های گرم مثبت از انواع گرم منفی، تفاوت از نظر آماری معنی دار نمی باشد .(P>0.05) نتایج تحقیق، احتمالا بیانگر رغبت بیشتر مردم بومی استان، به مصرف دانه های گیاه به عنوان یک ضدعفونی کننده قوی می باشد، لذا می تواند به عنوان یك سرنخ یا کاندید مناسب برای ادامه تحقیقات در زمینه تعیین کمیت و کیفیت مواد موثره ثانوی اندام های موثر و بررسی اثر ضدباکتریال آنها در مدل های حیوانی و بالینی، با هدف استخراج، فرمولاسیون و تولید داروی گیاهی با اثر ضد عفونی کنندگی قوی باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky