توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  توجیه ضرورت صنعتی شدن و تحلیل امكانات توسعه صادرات صنعتی تحت word دارای 223 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد توجیه ضرورت صنعتی شدن و تحلیل امكانات توسعه صادرات صنعتی تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

بسم الله الرحمن الرحیم
مقدمه
صنعت یكی از مظاهر خلاقیت و نوآوری انسانی است كه به كمك فكر و هوش انسانی توانسته است كلید حل بسیاری از مشكلات باشد و در این راستا توانسته انسان را كه میل به یك زندگی راحت و بدون دغدغه را داشته است راهنمایی كرده و بسیاری از مشكلات و معضلات را از پیش روی وی بردارد . البته این خلاقیت كه زائیده هوشمندی انسان است با استفاده از امكانات و موهبتهای خداوندی كه در طبیعت ارزانی شده امكان پذیر تر و وسیع تر جلوه می نماید . صنعت برای ایفای نقش موثر خود همواره در تلاش و تكاپوست تا به انتظارات محیط و جامعه پیرامون خود پاسخ دهد .
صنعت بر پایه ها و اساس های مورد اطمینانی چون آینده نگری ، برنامه ریزی ، بهره وری و حضور در بازارهای جهانی ، بكارگیری علم روز و ... استوار است . صنعت از طریق فراهم آوردن فرصتهای شغلی و جلوگیری از بیكاری كه منشاء بسیاری از بزهكاری های اجتماعی است و تامین معیشت برای خانواده ها می تواند به سلامت جامعه كمك نماید . البته هرچه اقتصاد آن محیط جامعه سالم تر باشد صنعت بارزتر می نماید و نقش موثرتری را ایفا می كند . امروزه برای عرصه فعالیت های صنعتی در چارچوب استاندارهای موجود حدو مرزی وجود ندارد و به همین لحاظ تنوع و كیفیت برتر و فراورده های مطلوبتر را طلب می كند ، این میسر نیست مگر باشناخت امكانات و محدودیت ها ، تخصیص بهینه منابع طراحی و تدوین استراتژی های آینده نگر و درازمدت .
بخش صنعت كشورمان با مسئولیت خطیر و سنگینی در جهت اجرای سیاست های كلان روبروست و بایستی خود را برای تحولی عظیم از درون آماده سازد و نقش
تعیین كننده در اقتصاد كشور بر عهده گیرد .
این گزارش ضمن توجیه ضرورت صنعتی شدن و تحلیل امكانات توسعه صادرات صنعتی با توجه به شرایط اقتصادی كشور و محددودیت های موجود و بررسی تطبیقی تجربه های موفق بعضی از كشورهای جهان و بنگاههای صنعتی ایران ، تصویر و چشم انداز بخش صنعت در چارچوب اقتصاد كلان در قالب گزینه های مختلف برای دوره منتهی به 1385 همراه باسیاستها و خط مشی های مطلوب توسعه صادرات صنعتی معرفی و پیشنهاد شده است  . این گزارش چكیده ایست از گزارشات كارشناسان و متخصصات انجمن مدیران صنایع و نظرات پیشنهاد آنها در مورد مشكلات وراهكارهای حل این مشكلات و نیز آمارها و جداول دقیقی كه در این مورد جمع آوری گردیده و نیز چكونگی پیشرفت بعضی از كشورهای هم تراز ایران در دوره های قبل و اطلاع از نحوه عملكرد صنعتی این كشورها در دوره های اخیر و مقایسه آنها با یكدیگر است .
فصل اول گزارشات به ضرورت صنعتی شدن توجه دارد . در توجیه این ضرورت از مطالعات مفصلی كه در زمینه توسعه صنعتی و تغییر ساختار اقتصادی در درازمدت توسط اقتصاددانان برجسته ای چون كالین كدارك ، كوزنتس ، هاتاكر ، چنری و ... صورت گرفته است و مطالعات آنان كه عموماً جنبه مشاهداتی و مصداقی دارد و آمیزه ای از نظریه و عمل اتكا به آمار و ارقام می باشد استفاده گریده است  . از مطالعات آنان می توان نتیجه گرفت كه بین ساختار اقتصادی و سطح درآمد رابطه ای قوی وجود دارد و تغییر ساختار كه بارشد اقتصادی همراه است و نیز رشد اقتصادی رابطه تنگاتنگی با میزان تخصص و علم طلبی كالاهای تجاری صنعتی و جهت گیری اقتصاد به بازارهای خارجی دارد و توسعه صنعتی وابسته به گسترش صادرات و حضور در بازار رقابت بین المللی است و این توسعه محقق نخواهد شد مگر با انجام مطالعات و بررسی های دقیق از وضع موجود و طی مراحل خاص كه باید انجام داد . به علاوه كشورها فرآیند توسعه صنعتی رادر 3 مرحله صنایع آغازین ، میانی و پایانی را طی می كنند  . نكته لازم به ذكر وجه تمایز صنایع كارخانه ای نسبت به سایر فعالیت های اقتصادی است . در صنعت بین رشد تولید صنعتی و رشد بهره وری رابطه پویایی برقرار است كه جامعه رابه یادگیری در عمل و توسعه مهارت ها و بهبود تكنولوژی سوق می دهد . در ادامه فصل جایگاه فعلی صنعت ایران در اقتصاد كشور از دیدگاه كارگاهی ، سرمایه ای ، اشتغال ، ایجاد ارزش افزوده ، ارزبری ، درون بخشی و توان صادراتی همراه با آمار و ارقام تفصیلی مورد تحلیل قرار می گیرد و به جایگاه اقتصاد ایران در اقتصاد جهانی توجه می شود و همچنین چشم انداز اقتصاد ایران
در منطقه و جهان و نقش صنعت و صنعتی شدن در تحقق هدفهای آینده و تحكیم جایگاه اقتصاد ایران از دیگر مباحثی است كه در فصل اول این گزارش به آن پرداخته می شود .
فصل دوم اختصاص به بیان و تشریح گزینه های استراتژی صنعتی دارد . در این فصل 7 گزینه همراه با ویژگی های هر یك تشریح می گردد .
فصل سوم امكانات توسعه صادرات صنعتی ایران را با توجه به امكانات و شرایط اقتصادی تجزیه و تحلیل می كند .
فصل چهارم ، تصویر كلان اقتصاد كشور را با تاكید بر صادرات صنعتی برای دوره منتهی به 1385 ارائه می دهد ، این تصویر بر پایه امكانات مادی ، انسانی و تحلیل ها و مشاهداتی كه از فرآیند توسعه صنعتی سایر كشورها بدست آمده است
می باشد .
فصل پنجم ، گزارش به تصویر بلند مدت صنعت ایران در پرتو استراتژی توسعه صنعتی توسعه صنعتی اختصاص دارد . در این فصل نظام صنعتی ایران شامل واحدهای عملیاتی و روابط بین واحدهای عملیاتی و روابط متقابل واحدهای عملیاتی و محیط به تفصیل تشریح می گردد .
فصل ششم به تجربه كشورهای موفق در زمینه توسعه صادرات صنعتی اختصاص دارد . ویژگی های فرهنگی ، جغرافیایی و اقتصادی ، تحلیل وضعیت كنونی ، راهكارها و راهبردهای توسعه صادرات و واردات و سیاستها و خط مشی های اعمال شده كه به گسترش صادرات منتهی شده توجه شده است .
فصل هفتم : در این فصل مطرح می شود كه ناچیزی صادرات غیرنفتی به طور كلی و صادرات صنعتی به طور خاص ناشی از كمبود تقاضا و یا كمبود ظرفیت بازار جهانی برای جذب صادرات صنعتی ایران نیست بلكه مشكل صادرات درونی و ملی است .
فصل هشتم : این فصل عنوان پیش نیازها و الزامات توسعه صادرات صنعتی را دارد در حقیقت نتیجه گیری و بررسی از كل مطالعه است كه دیدگاه های نظری ، نقش صنعت و صنعتی شدن در توسعه اقتصادی و چشم انداز بلند مدت صنعت را از دیدگاه اشتغال ، سرمایه گذاری و تحول ساختاری برای دوره منتهی به 1385 نشان
می دهد .
فصل نهم به خط مشی ها و سیاست های پیشنهادی برای توسعه صادرات صنعتی و روشهای اجرائی اختصاص دارد .

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky