مقاله اثر تغذیه برگی اسید بوریک بر مقاومت به سرمای زمستانه انگور Vitis vinifera L رقم بیدانه سفید تحت word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر تغذیه برگی اسید بوریک بر مقاومت به سرمای زمستانه انگور Vitis vinifera L رقم بیدانه سفید تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تغذیه برگی اسید بوریک بر مقاومت به سرمای زمستانه انگور Vitis vinifera L رقم بیدانه سفید تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
در این تحقیق اثر اسید بوریک 1/5 درصد بر میزان مقاومت به سرمای زمستانه انگور رقم بیدانه سفید بررسی شد. پس از خزان طبیعی بوته ها، نمونه هایی از بوته ها تهیه و برای اعمال سرمای مصنوعی در فریزر (در دمای 0 تا 30 – درجه سانتیگراد) قرارگرفتند و میزان خسارت سرمازدگی آن ها از طریق آزمون نشت الکترولیت و آزمون تترازولیوم، میزان پرولین، کربوهیدرات و پروتیین شاخه یکساله و جوانه آن ها مورد بررسی قرار گرفت و با نمونه های شاهد (محلول پاشی شده با آب مقطر) مقایسه شدند. در بررسی نتایج حاصل از آزمون تترازولیوم و نشت الکترولیت، بوته های تیمار شده با اسید بوریک مقاومت بالاتری را نسبت بهتیمار شاهد نشان دادند و از طرفی این بوته ها محتوای بالاتری از پرولین، کربوهیدرات و پروتیین داشتند. نتایج این تحقیق اثرات مثبت محلول پاشی اسید بوریک را بر مقاومت به سرمای زمستانه انگور بیدانه سفید نشان داد
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0