توضیحات

  مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota) تحت word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota) تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota) تحت word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota) تحت word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
تعداد صفحات: 14
چکیده:
امروزه مصرف آنتی اکسیدانهای مصنوعی به علت سمی و سرطانزا بودن محدود شده است. نگرانی هایی که در سالهای اخیر به سببافزودن مواد افزودنی به غذا در جامعه ایجاد شده دانشمندان صنعت غذا را مشتاق به یافتن آنتی اکسیدانهای طبیعی از مناابع مختلفکرد. در این پژوهش از هویج بعنوان آنتی اکسیدان طبیعی استفاده شد. عصاره گیری از هویج با استفاده از سه حلال اتانول، اتاانول/آب وآ ب به صورت مجزا و به کمک اولتراسوند و مایکروویو انجام شد. همچنین فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره ها با استفاده از تکنیک های 2و 2 دی فنیل – 1- پیکریل هیدرازیل بار مبنای درصد مهار تولید رادیکال آزاد و سیستم بتاکاروتن- لینولئیک اسید، با روشاسپکتروفتومتری تعیین گردید، بیشترین مقدار ترکیبات فنلی کل در عصاره بدست آمده توسط اولتراسوند با حلال اتانول- آب با مقدار 506/02mg/kg معادل اسید گالیک مشاهده شده است. بیشترین مقدار توکوفرول در عصاره اولتراسوند به کمک اتاانول/ آب 137/65mg/kg بر حسب شاخص آلفاتوکوفرول مشاهده شد. عصاره اولتراسوند به کمک اتانول آب با مقدار 76/083 بالاترین فعالیت را در مهارکنندگی رادیکالهای آزاد DPPH بروز می دهد در غلظت 1000ppm که در مقایسه با TBHQ باالاترین فعالیت آنتی اکسیدانی را به خود اختصاص دادند، در سیستم اسید بتاکاروتن- لینولئیک اسید عصاره اولتراسوند به کماک اتاانول/ آب نشاندهنده بالاترین درصد مهارکنندگی 58/72 است. در مجموع عصاره هویج یک منبع آنتی اکسیدانی قوی بوده که عصاره بدست آمده از اولتراسوند به کمک اتانول/ آب بعنوان بهترین عصاره استخراجی بود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

دانلود مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota) با word, پروژه word مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota), دانلود سورس مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota) با word, سیستم مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota) با word, مدیریت مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota) به زبان word, مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota) با word, پروژه دانشجویی مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota), مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota) به زبان word, مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota) در word, سیستم مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota) تحت word, دانلود پروژه مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota) با فایل ورد (word), پروژه فایل ورد (word) مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota), سورس پروژه مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota) به زبان word, مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota) با فایل ورد (word), پروژه فایل ورد (word) مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota), مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota) به زبان فایل ورد (word), مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota) در فایل ورد (word), سیستم مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota) تحت فایل ورد (word), دانلود پروژه مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota) با word, پروژه مقاله بررسي اثر تيمارهاي استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروويو برخصوصيات آنتي اکسيداني عصاره هويج (Daucus Carota) به زبان فایل ورد (word), سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,

آخرین مطالب وبلاگ

نظرات مشتریان

سلام و خسنه نباشید اول بگم که سایت خوب و جامع و با امکانات خیلی خوبی دارید.. مهمتر اینکه کاربر رو بعد از خریدش رها نمیکنید و واقعا پاسخگو هستید. موفق باشید ممنون. امیر

Copyright © 2014 cpro.ir