توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تیمارهای استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروویو برخصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره هویج (Daucus Carota) تحت word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تیمارهای استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروویو برخصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره هویج (Daucus Carota) تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تیمارهای استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروویو برخصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره هویج (Daucus Carota) تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تیمارهای استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروویو برخصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره هویج (Daucus Carota) تحت word :



تعداد صفحات:18
چکیده:
امروزه مصرف آنتی اکسیدانهای مصنوعی به علت سمی و سرطانزا بودن محدود شده است. نگرانی هایی که در سالهای اخیر به سببافزودن مواد افزودنی به غذا در جامعه ایجاد شده دانشمندان صنعت غذا را مشتاق به یافتن آنتی اکسیدانهای طبیعی از مناابع مختلفکرد. در این پژوهش از هویج بعنوان آنتی اکسیدان طبیعی استفاده شد. عصاره گیری از هویج با استفاده از سه حلال اتانول، اتاانول/آب وآ ب به صورت مجزا و به کمک اولتراسوند و مایکروویو انجام شد. همچنین فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره ها با استفاده از تکنیک های 2و 2 دی فنیل – 1- پیکریل هیدرازیل بار مبنای درصد مهار تولید رادیکال آزاد و سیستم بتاکاروتن- لینولئیک اسید، با روشاسپکتروفتومتری تعیین گردید، بیشترین مقدار ترکیبات فنلی کل در عصاره بدست آمده توسط اولتراسوند با حلال اتانول- آب با مقدار 506/02mg/kg معادل اسید گالیک مشاهده شده است. بیشترین مقدار توکوفرول در عصاره اولتراسوند به کمک اتاانول/ آب 137/65mg/kg بر حسب شاخص آلفاتوکوفرول مشاهده شد. عصاره اولتراسوند به کمک اتانول آب با مقدار 76/083 بالاترین فعالیت را در مهارکنندگی رادیکالهای آزاد DPPH بروز می دهد در غلظت 1000ppm که در مقایسه با TBHQ باالاترین فعالیت آنتی اکسیدانی را به خود اختصاص دادند، در سیستم اسید بتاکاروتن- لینولئیک اسید عصاره اولتراسوند به کماک اتاانول/ آب نشاندهنده بالاترین درصد مهارکنندگی 58/72 است. در مجموع عصاره هویج یک منبع آنتی اکسیدانی قوی بوده که عصاره بدست آمده از اولتراسوند به کمک اتانول/ آب بعنوان بهترین عصاره استخراجی بود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky