توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان تبعیت دختران دبیرستان شهر همدان از برنامه 5a day (پنج بار مصرف میوه و سبزیجات در روز) بر اساس تئوری رفتار برنامه ریزی شده تحت word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان تبعیت دختران دبیرستان شهر همدان از برنامه 5a day (پنج بار مصرف میوه و سبزیجات در روز) بر اساس تئوری رفتار برنامه ریزی شده تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان تبعیت دختران دبیرستان شهر همدان از برنامه 5a day (پنج بار مصرف میوه و سبزیجات در روز) بر اساس تئوری رفتار برنامه ریزی شده تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان تبعیت دختران دبیرستان شهر همدان از برنامه 5a day (پنج بار مصرف میوه و سبزیجات در روز) بر اساس تئوری رفتار برنامه ریزی شده تحت word :



تعداد صفحات:13
چکیده:
زمینه و هدف: نیازهای تغذیه ای در نوجوانی بخصوص در دختران از اهمیت زیادی برخوردار است و یکی از مهمترین گروه های غذایی، میوهو سبزیجات می باشد که با توجه به اهمیت شناخت عوامل موثر بر مصرف آن ، مطالعه حاضر با هدف بررسی میزان تبعیت دختران دبیرستان شهر همدان از برنامه 5a day بر اساس تئوری رفتار برنامه ریزی شده انجام گردید. مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی- تحلیلی 400 دانش آموز دختر دبیرستان های شهر همدان به صورت نمونه گیری خوشه ای دو مرحله ای انتخاب شدند و پرسشنامه های مربوط به اطلاعات فردی و سازه های تئوری رفتار برنامه ریزی شده را تکمیل کردند و جهت بررسی عملکرد از پرسشنامه استاندارد بسامد خوراک (FFQ) و بخش میوه و سبزیجات پرسشنامه سیستم بررسی ریسک فاکتورهای رفتاری (BRFS) استفاده شد. داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS-16 و آزمون های کای دو، آزمون همبستگی و رگرسیون لوجستیک مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها: میزان مصرف میوه و سبزیجات توسط دانش آموزان دختر دبیرستان های شهر همدان 3/4 بار در روز است و بعد خانوار، تحصیلات مادر، شغل پدر، درآمد خانوار، نمایه توده بدنی و نوع مدرسه با مصرف میوه و سبزیجات رابطه معنی دار آماری دارد. قصد رفتاری 35 درصد از رفتار مصرف میوه و سبزیجات و هنجار ذهنی، کنترل رفتاری درک شده و نگرش 32 درصد از قصد رفتار را پیش بینی کردند. مصرف میوه بیشتر از سبزیجات تحت تاثیر میزان دسترسی و هزینه بود. نتیجه گیری: مصرف میوه و سبزیجات در دانش آموزان در حد کافی نیست. در طراحی مداخلات آموزش تغذیه بهتر است بر قصد رفتاری و تعیین کننده های آن و نمایه توده بدنی دانش آموزان تمرکز یافت.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky