توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کالوس زایی و اندام زایی گیاه اسطوخودوس (.Lavandula vera DC) تحت word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کالوس زایی و اندام زایی گیاه اسطوخودوس (.Lavandula vera DC) تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کالوس زایی و اندام زایی گیاه اسطوخودوس (.Lavandula vera DC) تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کالوس زایی و اندام زایی گیاه اسطوخودوس (.Lavandula vera DC) تحت word :

مقاله بررسی کالوس زایی و اندام زایی گیاه اسطوخودوس (.Lavandula vera DC) تحت word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1388 در فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اكوفیزیولوژی گیاهی ایران) از صفحه 57 تا 64 منتشر شده است.
نام: بررسی کالوس زایی و اندام زایی گیاه اسطوخودوس (.Lavandula vera DC)
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسطوخودوس
مقاله Lavandula vera
مقاله كالوس
مقاله اندام زایی
مقاله ریشه زایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اسطوخودوس گیاهی زینتی و دارویی است. یكی از روش های كارامد در ریز ازدیادی آن اندام زایی از كالوس می باشد. در این پژوهش تاثیر سیتوكینین های مختلف بر كالوس زایی و اندامزایی گیاه اسطوخودوس مطالعه شد. جداكشت های گره، در محیط کشت MS دارای غلظتهای مختلف هورمونهای BAP (بنزیل آمینو پورین)،Kin (كینتین) و -2) 2iPیزوپنتیل آدنین) با غلظت های 1 تا 2 میلی گرم بر لیتر، به تنهایی و یا در تركیب با یكدیگر كشت شدند. نتایج نشان داد ده روز پس از كشت نمونه ها، كالوس زایی آغاز می شود. در هفته سوم روی برخی از كالوس های سبز رنگ گرانول هایی ایجاد شده كه با گذشت زمان به جوانه و برگ یا ریشه تبدیل شدند. جوانه زنی از كالوس ها در محیط های كشت دارای BAP یا 2ip مشاهده شد. بیشترین جوانه زنی در محیط دارای BAP (2 میلی گرم بر لیتر) به دست آمد. در تیمارهای BAP (1 تا 2 میلی گرم بر لیتر) و 2ip (1 میلی گرم بر لیتر) همزمان با جوانه زنی، ریشه زایی نیز صورت پذیرفت، به طوریكه حداکثر تعداد ریشه در محیط كشت دارای BAP (1 میلی گرم بر لیتر) مشاهده شد. در مرحله بعد، كالوس های 45 روزه در همان محیط كشت اولیه واكشت شدند. نتایج این مرحله نشان داد نمونه ها علاوه بر محیط های واكشت دارای BAP یا 2iP، در محیط كشت دارای دو هورمون Kin و BAP (1 میلی گرم بر لیتر) نیز ساقه و برگ تولید می نمایند. اما در هیچكدام از محیط های واكشت ریشه زایی دیده نشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky