توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات زوال بذر بر جوانه زنی و رشد گیاهچه گندم تحت word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات زوال بذر بر جوانه زنی و رشد گیاهچه گندم تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات زوال بذر بر جوانه زنی و رشد گیاهچه گندم تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات زوال بذر بر جوانه زنی و رشد گیاهچه گندم تحت word :

مقاله بررسی اثرات زوال بذر بر جوانه زنی و رشد گیاهچه گندم تحت word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1388 در فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اكوفیزیولوژی گیاهی ایران) از صفحه 53 تا 60 منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات زوال بذر بر جوانه زنی و رشد گیاهچه گندم
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اندازه بذر
مقاله جوانه زنی
مقاله زوال بذر
مقاله گندم
مقاله گیاهچه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق با هدف بررسی اثر اندازه بذر و زوال آن بر جوانه زنی و رشد گیاهچه گندم در سال زراعی 1386-87 در آزمایشگاه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی گرگان به صورت آزمایش فاکتوریل (5×3) و در قالب طرح کاملا تصادفی در 3 تکرار انجام شد. فاكتور اول آن اندازه بذر و شامل 3 سطح بذور درشت، بذور متوسط و بذور ریز رقم كوهدشت گندم و فاكتور دوم مدت زمان فرسودگی بذر شامل 5 سطح 0، 10، 20، 30 و 40 روز در دمای 40 درجه سانتی گراد بود. نتایج این آزمایش نشان داد که بین سطوح مختلف زوال بذر از نظر حداکثر درصد جوانه زنی، روز تا رسیدن به 50 درصد جوانه زنی بذور، طول ریشه، وزن ریشه، وزن ساقه و وزن هتروتروفی اختلاف معنی داری در سطح احتمال 1 درصد وجود داشته است. افزایش دوره زوال بذر بر بسیاری از فاکتورهای اندازه گیری شده اثر منفی گذاشت. همچنین بین اندازه های مختلف بذر نیز از نظر روز تا رسیدن به 50 درصد جوانه زنی بذور، طول ریشه، وزن ریشه، وزن ساقه، وزن باقی مانده بذر و وزن هتروتروفی اختلاف معنی داری در سطح احتمال 1 درصد مشاهده شد. افزایش اندازه بذر در بهبود بسیاری از فاکتورهای اندازه گیری شده موثر بود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky