توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پیریدوكسین و سطوح مختلف نیتروژن بر عملكرد و اجزای عملكرد ذرت دانه ای رقم سینگل كراس 704 (Zea mays L. Var. SC. 704) تحت word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پیریدوكسین و سطوح مختلف نیتروژن بر عملكرد و اجزای عملكرد ذرت دانه ای رقم سینگل كراس 704 (Zea mays L. Var. SC. 704) تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پیریدوكسین و سطوح مختلف نیتروژن بر عملكرد و اجزای عملكرد ذرت دانه ای رقم سینگل كراس 704 (Zea mays L. Var. SC. 704) تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پیریدوكسین و سطوح مختلف نیتروژن بر عملكرد و اجزای عملكرد ذرت دانه ای رقم سینگل كراس 704 (Zea mays L. Var. SC. 704) تحت word :

مقاله تاثیر پیریدوكسین و سطوح مختلف نیتروژن بر عملكرد و اجزای عملكرد ذرت دانه ای رقم سینگل كراس 704 (Zea mays L. Var. SC. 704) تحت word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1388 در فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اكوفیزیولوژی گیاهی ایران) از صفحه 35 تا 43 منتشر شده است.
نام: تاثیر پیریدوكسین و سطوح مختلف نیتروژن بر عملكرد و اجزای عملكرد ذرت دانه ای رقم سینگل كراس 704 (Zea mays L. Var. SC. 704)
این مقاله دارای 9 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اجزای عملكرد
مقاله پیریدوكسین
مقاله ذرت
مقاله عملكرد
مقاله نیتروژن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی اثر سطوح مختلف كود نیتروژن و پیریدوكسین و اثرات متقابل آنها بر روی فیزیولوژی رشد، عملكرد و اجزای عملكرد ذرت دانه ای رقم سینگل كراس 704 آزمایشی به صورت كرت های خرد شده در قالب طرح پایه بلوك های كاملا تصادفی و در سه تكرار در سال زراعی 1385 انجام گرفت. كرت های اصلی سطوح مختلف كود نیتروژن در سه سطح (90 شاهد، 140 و 190 كیلوگرم ازت خالص در هكتار) و كرت های فرعی مقادیر مختلف پیریدوكسین در سه سطح (صفر (شاهد)، 001 و 002 درصد) در نظر گرفته شد. تیمار پیریدوكسین به صورت تلقیح با بذر صورت پذیرفت و برای این امر ابتدا بذور ذرت 704 را قبل از كشت به مدت 8 ساعت در آزمایشگاه با پیریدوكسین آغشته نموده (تیمار شاهد در آب مقطر قرار گرفت) و سپس كشت انجام شد. نتایج این تحقیق نشان می دهد كه نیتروژن و پیریدوكسین بر افزایش عملكرد و اجزای عملكرد ذرت اثر معنی داری دارد. پیریدوكسین احتمالا با تاثیر مثبت بر روی روند رشد ریشه باعث افزایش جذب مواد غذایی به ویژه نیتروژن گردیده و این افزایش جذب كود نیتروژن موجب افزایش وزن ماده خشك اندام های مختلف گیاهی شده است. به استناد نتایج بدست آمده مشخص گردید كه 002 درصد تیمار پیریدوكسین و 190 كیلوگرم ازت خالص در مقایسه با دیگر تیمارها بیشترین عملكرد و اجزای عملكرد (تعداد دانه و وزن هزار دانه) را برای ذرت موجب گردیده است. استفاده از پیریدوكسین همچنین باعث بهبود وضعیت شاخص های فیزیولوژیكی رشد اندازه گیری شده در این آزمایش گردید.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky