توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله افزایش زیست فراهمی سرب به منظور پالایش گیاهی آن از خاک های آلوده تحت word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افزایش زیست فراهمی سرب به منظور پالایش گیاهی آن از خاک های آلوده تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش زیست فراهمی سرب به منظور پالایش گیاهی آن از خاک های آلوده تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افزایش زیست فراهمی سرب به منظور پالایش گیاهی آن از خاک های آلوده تحت word :

مقاله افزایش زیست فراهمی سرب به منظور پالایش گیاهی آن از خاک های آلوده تحت word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1388 در فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اكوفیزیولوژی گیاهی ایران) از صفحه 27 تا 34 منتشر شده است.
نام: افزایش زیست فراهمی سرب به منظور پالایش گیاهی آن از خاک های آلوده
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آلودگی خاک
مقاله استخراج گیاهی
مقاله تربچه
مقاله سرب
مقاله کی لیت مصنوعی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش تاثیر کی لیت مصنوعی HEDTA در محلول کردن سرب در خاک هایی که به طور مصنوعی آلوده شده اند و نیز توانایی آنها در استخراج سرب توسط گیاه تربچه با نام علمی Raphanus sativus L. متعلق به تیره کلمیان (Brassicaceae) مورد تحقیق و بررسی قرار گرفت. این آزمایش با استفاده از یک طرح فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. تیمارهای غلظت برای سرب با استفاده از نمک کلرید سرب دارای غلظت 0، 50، 100، 600 و 1000 میلی گرم در کیلوگرم خاک بودند. پس از رشد نهایی گیاهان، کی لیت HEDTA با غلظت های 15 mMkg-1به هر گلدان اضافه شد. یک تیمار شاهد بدون کی لیت نیز درنظر گرفته شد. 10 روز پس از افزودن کی لیت، برای به دست آوردن شدت جذب آلاینده ها در پایان فصل رشد، از گیاهان و خاک گلدان ها نمونه برداری و غلظت سرب در آنها اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که در تمام تیمارها، سرب محلول خاک در مقایسه با تیمار شاهد که کی لیت به آن اضافه نشده، بیشتر بوده است. در تمام تیمارهایی که HEDTA به آنها اضافه شده تجمع سرب در ساقه و ریشه های تربچه بیشتر از تیمار شاهد است. همچنین مقدار جذب سرب توسط ریشه های تربچه بیشتر از ساقه های آن بوده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky