توضیحات

  مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي تحت pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي تحت pdf،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي تحت pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
امروزه برای بهبود میان وعده های غذایی مختلف که در فرمولاسیون آن ها از شکر استفاده می شود صورت گرفته که با شیرین کننده های غیر مغذی جایگزین شوند. البته بسیاری از شیرین کننده های موجود دارای مشکلات تغذیه ای می باشد و استفاده از انها نیز امروزه محدود شوده است. در این بین استویا یکی از شیرین کننده های طبیعی است که تا به حال مشکل خاصی برای آن گزارش نشده است. کیک یزدی و شیرینی رولت خامه ای جزء میان وعده های غذایی پر مصرف محسوب می شوند. در این تحقیق به جای شکر از درصدهای مختلف استویا استفاده شد. درصدهای انتخاب شده از استویا برای اضافه کردن به فرمولاسیون های موجود عبارت اند از : 0/1، 0/2، 0/3، 0/4 و 0/5 . بعد از تهیه این دو نوع شیرینی تست اندیس پراکسید بعد از سه هفته اندازه گیری گردید. در این تحقیق با افزایش در مقدار غلظت استویا مقدار این اندیس پراکسید در شیرینی ها کاهش داشت. همچنین می توان گفت افزایش غلظت استویا و کاهش عدد پراکسید رابطه معکوس وجود دارد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

دانلود مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي با word, پروژه word مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي, دانلود سورس مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي با word, سیستم مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي با word, مدیریت مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي به زبان word, مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي با word, پروژه دانشجویی مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي, مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي به زبان word, مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي در word, سیستم مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي تحت word, دانلود پروژه مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي با فایل ورد (word), پروژه فایل ورد (word) مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي, سورس پروژه مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي به زبان word, مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي با فایل ورد (word), پروژه فایل ورد (word) مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي, مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي به زبان فایل ورد (word), مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي در فایل ورد (word), سیستم مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي تحت فایل ورد (word), دانلود پروژه مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي با word, پروژه مقاله بررسي اثر ماندگاري شيرين کننده طبيعي استويا و رابطه آن با انديس پراکسيد در شيريني کيک يزدي و رولت خامه اي به عنوان دو ميان وعده غذايي به زبان فایل ورد (word), سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,

آخرین مطالب وبلاگ

نظرات مشتریان

سلام و خسنه نباشید اول بگم که سایت خوب و جامع و با امکانات خیلی خوبی دارید.. مهمتر اینکه کاربر رو بعد از خریدش رها نمیکنید و واقعا پاسخگو هستید. موفق باشید ممنون. امیر

Copyright © 2014 cpro.ir