توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ستاره های مردانگی و مردانگی ستاره ها بررسی تغییر الگوی غالب مردانگی بازیگران سینمای بعد از انقلاب ایران تحت pdf دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ستاره های مردانگی و مردانگی ستاره ها بررسی تغییر الگوی غالب مردانگی بازیگران سینمای بعد از انقلاب ایران تحت pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ستاره های مردانگی و مردانگی ستاره ها بررسی تغییر الگوی غالب مردانگی بازیگران سینمای بعد از انقلاب ایران تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ستاره های مردانگی و مردانگی ستاره ها بررسی تغییر الگوی غالب مردانگی بازیگران سینمای بعد از انقلاب ایران تحت pdf :

مقاله ستاره های مردانگی و مردانگی ستاره ها بررسی تغییر الگوی غالب مردانگی بازیگران سینمای بعد از انقلاب ایران تحت pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1389 در تحقیقات فرهنگی ایران از صفحه 59 تا 84 منتشر شده است.
نام: ستاره های مردانگی و مردانگی ستاره ها بررسی تغییر الگوی غالب مردانگی بازیگران سینمای بعد از انقلاب ایران
این مقاله دارای 26 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جامعه شناسی جنسیت
مقاله سنخ ایده آل
مقاله سینمای ایران
مقاله مردانگی هژمونیک
مقاله مطالعات مردان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تحول در روابط اجتماعی همواره می تواند برتری مردان بر زنان را به چالش بگیرد. با پدیدار شدن «گرایش به بحرانی»، مردان به یک ایدئولوژی جدید نیاز خواهند داشت که همچنان مشروعیت پدرسالاری را حفظ کند. این ایدئولوژی یک «مردانگی ایده آل» عرضه می کند که الگوی «بهنجار» مردبودگی را دوباره تثبیت می کند. ریوین کانل این «الگو» را مردانگی هژمونیک نامیده و معتقد است به دلیل پایان ناپذیر بودن فشار عوامل مشروعیت زدا، مردانگی هژمونیک همواره در حال تحول خواهد بود.این پژوهش با استفاده از نظریه کانل و روش کیفی (سنخ ایده آل سازی وبری) در ابتدا از فیلم های سال های اولیه انقلاب و ارزش های انقلابی که در آن سال ها تبلیغ می شد، یک «سنخ ایده آل مردانگی سنتی» برساخته و سپس ارزش های مردانه ای را که در پرفروش ترین فیلم های سینمایی سال های 1357 تا 1388 مورد تایید و تشویق بوده اند با آن سنخ ایده آل مقایسه کرده است. از مقایسه 32 سنخ ایده آل به دست آمده، چهار دوره متمایز مشخص شده و سنخ ایده آل هر دوره برساخته شد. نتایج حاصل از مقایسه آنها با هم نشان دهنده صادق بودن نظریه کانل در مورد تغییرپذیری مردانگی هژمونیک همگام با تحولات اجتماعی است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky