مقاله بررسی اثرات آنتاگونیستی Bacillus spp جداشده از فراریشه خربزه علیه Fusarium oxysprum f.sp melonis عامل پوسیدگی طوقه خربزه در شرایط آزمایشگاهی word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات آنتاگونیستی Bacillus spp جداشده از فراریشه خربزه علیه Fusarium oxysprum f.sp melonis عامل پوسیدگی طوقه خربزه در شرایط آزمایشگاهی word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات آنتاگونیستی Bacillus spp جداشده از فراریشه خربزه علیه Fusarium oxysprum f.sp melonis عامل پوسیدگی طوقه خربزه در شرایط آزمایشگاهی word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:9
چکیده:
پوسیدگی طوقه خربزه ناشی از Fusarium oxysporum f.sp melonis یکی از بیماریهای مهم این گیاه محسوب می شود دراین تحقیق اثرات 130 ایزوله باکتری جداشده از ریشه خربزه به روش کشت متقابل روی محیط PDA-NA بررسی شد که از میان 4 ایزوله بیشترین اثر بازدارندگی علیه Fusarium oxysporum f.sp melonis را داشتند انتخاب گردید براساس آزمایشات بیوشیمیایی این 4 ایزوله در جنس Bacillus قرا ردارند تاثیر ترکیبات خارج سلولی قابل نفوذ در آگار ترکیبات فرار گازی و کشت متقابل مورد بررسی قرارگرفت در مورد ترکیبات خارج سلولی قابل نفوذ در آگار تمام ایزوله ها مانع از رشد پرگنه بیماری گر شدند و 100 درصد مانع از رشد شدند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0