مقاله شیر نوترکیب ؛ راهکاری جهت افزایش ماندگاری شیر تازه word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شیر نوترکیب ؛ راهکاری جهت افزایش ماندگاری شیر تازه word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیر نوترکیب ؛ راهکاری جهت افزایش ماندگاری شیر تازه word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
شیر ماده غذایی فساد پذیر بوده که به علت قرار گرفتن در معرض نور خورشید یا فعالیت آنزیم ها به سهولت فاسد می گردد. از طرفی توزیع شیر درمناطق با آب و هواب گرم مشکل است لذا تولید شیر نوترکیب روش جایگزینی برای فرآورده های لبنی تازه است. تولید شیرهای نوترکیب ابتدا محدودبه شیر مایع بود و در ادامه تهیه شیرهای نوترکیب تبخیر شده و غلیظ شده شیرین نیز متداول شد. فرآیندهای تولید شیر نوترکیب طی سال هایمتمادی توسعه یافت و سیستم های پیشرفته با ظرفیت های خیلی بالا، جایگزین عملیات تولید غیر مداوم شد. در این نوع شیر، با افزودن آب یه شیرخشک بدون چربی و سپس افزودن چربی تا حد مورد نظر به مخلوط، حاصل می گردد. در این مقاله به اجزای تشکیل دهنده، تکنولوژی تولید، کاربرد و خواص عملکردی فرآورده های نوترکیب لبنی پرداخته شده است.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0