مقاله اهمیت مراحل گلدهی و پر شدن دانه در افزایش عملکرد گندم word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اهمیت مراحل گلدهی و پر شدن دانه در افزایش عملکرد گندم word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اهمیت مراحل گلدهی و پر شدن دانه در افزایش عملکرد گندم word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
به منظور شناخت فنولوژی طیف گستردهای از ارقام و ژنوتیپ های گندم زراعی در ایران و ارتباط آن با افزایش عملکرد گندم، 36 ژنوتیپ گندم در قالب طرح لاتیس ساده با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران (کرج) در سال زراعی 90-1389 مورد بررسی قرار گرفت. در این آزمایش روز درجه رشدی مراحل مختلف رشد و نمو شامل سبز شدن، گلدهی و رسیدگی فیزیولوژیک ثبت شد. همچنین در مرحله رسیدگی فیزیولوژیک صفات عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک و شاخص برداشت اندازه گیری شد. نتایج نشان داد ارقام با گلدهی زود هنگام دارای عملکرد دانه و شاخص برداشت بالاتری میباشند. همچنین مشاهده شد گلدهی دیر هنگام سبب کوتاه تر شدن طول دوره پر شدن دانه می شود.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0