توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر متقابل ژنوتیپ×محیط به روش امی در لاینهای عدسLens Culinaris Medik word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر متقابل ژنوتیپ×محیط به روش امی در لاینهای عدسLens Culinaris Medik word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر متقابل ژنوتیپ×محیط به روش امی در لاینهای عدسLens Culinaris Medik word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر متقابل ژنوتیپ×محیط به روش امی در لاینهای عدسLens Culinaris Medik word :



تعداد صفحات:5
چکیده:
تعداد 24 ژنوتیپ بههمراه رقم شاهدگچساران در یک طرح لاتیس ساده ) 5×5 در دو تکرار و در چهار منطقه ایستگاههای تحقیقات کشاورزی گچساران، سرارود، کوهدشت و قزوین در سال زراعی 1586 83 مورد بررسی قرار گرفتند. هر ژنوتیپ در دو -خط 4 متری و با فاصله خطوط 23 50 سانتیمتر کشت گردید. نتایج تجزیه واریانس ساده نشان داد که در مناطق مورد بررسی بین ژنوتیپهای مختلف از نظر عملکرد دانه تفاوت معنیداری وجود داشت. تجزیه واریانس مرکب روش AMMI در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی انجام شد. اثر ساده مکان و ژنوتیپ برای عملکرد دانه درسطح یک درصد معنیداربود. بهمنظورتعیین پایداری ژنوتیپهای مورد بررسی، از روشهای پایداری AMMI و آماره ASV استفاده و 4 ژنوتیپ با شجره FLIP 2005-6L ، FLIP 2007-3L ، FLIP 2007-12L و FLIP 2007-30L ، بهعنوان پایدارترین ژنوتیپها انتخاب شدند. ژنوتیپهای انتخابی در هر منطقه وارد مراحل پیشرفتهتر تحقیق در سالهای بعد میشوند

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky