توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  تحقیق نگهداری اسفناج در سردخانه word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق نگهداری اسفناج در سردخانه word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق نگهداری اسفناج در سردخانه word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق نگهداری اسفناج در سردخانه word :

بخشی از فهرست تحقیق نگهداری اسفناج در سردخانه word

نگهداری اسفناج در سردخانه
هدف
دامنه کاربرد
شرایط برداشت
پایین آوردن درجه حرارت
بسته‏بندی
درجه‏بندی حرارت مناسب
رطوبت نسبی
مدت نگهداری

نگهداری اسفناج در سردخانه
1 ـ هدف
هدف از تدوین این استاندارد ارائه نحوه برداشت , بسته‏بندی , حمل و نقل نگاهداری اسفناج می‏باشد .
2 ـ دامنه کاربرد
این استاندارد در مورد نوع پرورش یافته اسفناج spencia 01penciaS که در مقایسه با نوع پرورش نیافته آن دارای برگ بیشتر و ساقه کلفت‏تر می‏باشد به کار می‏رود . نوع زمستانی این فرآورده دارای برگ‏های بهتری بوده و نگهداری آن بهتر انجام می‏شود .
3 ـ شرایط برداشت
اگر برداشت اسفناج زمانی انجام گیرد که محصول دارای بهترین کیفیت نبوده و کاملا رسیده نباشد باعث فساد آن خواهد شد .
اسفناج نرسیده در موقع نگهداری و چه پس از آن دارای کیفیت بهتری نخواهد شد .
اسفناج رسیده نیز پس از برداشت هرگاه در زمان کوتاه مصرف نشود فاسد خواهد شد .
برای نگهداری اسفناج باید آن را با آب شست تا عاری از گل و لای شود . شستن با آب خیلی سرد مدت نگهداری اسفناج را طولانی‏تر خواهد کرد .
4 ـ پایین آوردن درجه حرارت
اسفناج از سبزی‏هایی است که لازم است بلادرنگ پس از برداشت درجه حرارت آن پایین آورده شود بهترین راه برای سرد کردن اسفناج و پایین آوردن درجه حرارت آن قراردادن یخ خرد شده در زیر و بالا و لابه‏لای آن می‏باشد این کار باید بلافاصله پس از برداشت انجام شود .

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky